Ciddi Builder Aranıyor

KingAmdin_YT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Merhabalar, öncelikle yetkili kadromuzu ve sunucumuzu tanıtalım. Ben Kemal sunucu sahibi KingAdmin_YT nickli adlı 18 yaşındayım. 2 Asistanımız var. Yusuf ve sebahattin. Gayet memnunuz. Sunucumuzda 3 ay duran haritalarımızdan oyuncular çok sıkıldı. Yeni haritalarına yaptırmaya karar verdik. Sunucumuz HUB. UltraOPSkyblock-HardCoreSkyBlock-SkyWars. Sunucu IP vermeyeceğim.

Şimdi de builder aday olmak için kuralları uymak zorundadır. Sunucumuza gelip alım var mı, ben builder adayım gibi kuran cümleleri sabırsız saygısız acemiler aday olamaz. Forumları düzgün bir şekilde doldurarak ister kalıcı ister geçici builder olabilir.

Aday Builder Formu
Adı:
Kaç yıldır builderlik yapıyorsun?:
Skype(zorunlu):
Kalıcı mısın?:
Matematik bilginiz?[6:2x(2+1)]=
Yaptığınız Harita Fotosu(zorunlu):

MrQuinza

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adı: Kaan
Neden seni seçmeliyim?(kendiniz yazın): Normalde 50-500 TL Arasında Map Yapıyorum. Bedava Yaparsam N'olacak Merak Ettim :)
Kaç yıldır builderlik yapıyorsun?: 5-6
Skype(zorunlu): impispossi_
Kalıcı mısın?: Atmassanız evet.
Matematik bilginiz?[6:2x(2+1)]= 1 (Neden sordunuz ki? :D)
Yaptığınız Harita Fotosu(zorunlu): Normalde Fotoğrafını Çekmemiz Build Takımı (OlymposBT) tarafınca yasaklandı. Sebebi Sızdırılması. Ama arşivden bu küçük haritaları bulabildim.

Ekli dosyalar

• 2017-08-23_14.22.46.png
    2017-08-23_14.22.46.png
    424.5 KB · Görüntüleme: 581
  • 2017-08-19_12.58.02.png
    2017-08-19_12.58.02.png
    451.8 KB · Görüntüleme: 536
Son düzenleme:

KingAmdin_YT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Neden seni seçmeliyim?(kendiniz yazın): Normalde 50-500 TL Arasında Map Yapıyorum. Bedava Yaparsam N'olacak Merak Ettim :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bilginiz?[6:2x(2+1)]= 1 (Neden sordunuz ki? :D)
Yaptığınız Harita Fotosu(zorunlu): Normalde Fotoğrafını Çekmemiz Build Takımı (OlymposBT) tarafınca yasaklandı. Sebebi Sızdırılması. Ama arşivden bu küçük haritaları bulabildim.
50-500 tl arasında map yapıyorsanız kendinizin builder ustalığını bize kanıtlamanız lazım. Başlığında CİDDİ BUILDER yazıyor. Biraz dikkatli olalım. Cevapladığınız
işleminin doğru olup olmayacağını söylemeyeceğim. (
bilgisine sahip olan iyi eğitim almış oluyor.)

MrQuinza

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
50-500 tl arasında map yapıyorsanız kendinizin builder ustalığını bize kanıtlamanız lazım. Başlığında CİDDİ BUILDER yazıyor. Biraz dikkatli olalım. Cevapladığınız matematik işleminin doğru olup olmayacağını söylemeyeceğim. (Matematik bilgisine sahip olan iyi eğitim almış oluyor.)
Başlıkta Ciddi Builder yazdığını farketmiştim zaten. Size Paralı Yapmayacağım, Bedava. Çünkü Para Build Takımına Verilen Siparişlerde Alınıyor(Ayrıca kendi isteğim.)
Ve şimdi baktımda Matematik İşleminin Cevabı 9'da 1'de olabiliyor. Toplamadan sonra bölme yaparsak 9, çarpma yaparsak 1 Çıkıyor. Ve böyle olursa soldan sağa doğru yapılıyor. Yani 6%2.(3) 3.3 Yapıyor. Yani 9. Evet, yanlış yapmışım.

Yani sonuç olarak alacak mısınız almayacak mısınız?

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Matematik bilginiz?[6:2x(2+1)]= 1 (Neden sordunuz ki? :D)
O mimari ile Olmypos'a girmen bir mucize gibi geldi bana.