Cihazda yeterli alan yok.

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu basliginda da belirttigim gibi telefonumda Google Play'den bir sey indirirken ''Cihazinizda yeterli alan yok'' diyor. Fakat telefonda yer var. Ayrica ben FIFA 15 ULTIMATE TEAM indirmeye calistim sonra 1GB indirdi sonra yeterli alan yok dedi ve o 1GB oyle kaldi.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Telefon orjinal değilse hafızada sahte header kullanabiliyorlar örneğin 1gb eepromu 16gb olarak gösterebilirler yani 1gb hafıza olabilir toplam tabi orjinalse bilmiyorum :(

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Telefonun modelini verirsen sevinirim
Eğer hafıza kartı kullanıyorsan her telefonda oyunları hafıza kartına kaydetme özelliği olmayabiliyor bu yüzden diğer dosyalar için hafıza varken oyunlar için hafıza telefonun hafızası oluyor bu da yeterli gelmeyebiliyor

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Telefon orjinal değilse hafızada sahte header kullanabiliyorlar örneğin 1gb eepromu 16gb olarak gösterebilirler yani 1gb hafıza olabilir toplam tabi orjinalse bilmiyorum :(
Rusya'da aldim , oyle bir seye imkan tanimiyorum. :)[DOUBLEPOST=1420315290,1420315124][/DOUBLEPOST]
Telefonun modelini verirsen sevinirim
Eğer hafıza kartı kullanıyorsan her telefonda oyunları hafıza kartına kaydetme özelliği olmayabiliyor bu yüzden diğer dosyalar için hafıza varken oyunlar için hafıza telefonun hafızası oluyor bu da yeterli gelmeyebiliyor
LG L5 II (2) (Telefonu sadece gorusmek ve Steam'dan mobil odeme yaparak oyun almak icin kullaniyorum.)
Dedigin gibi oyunlar hafiza kartina atilmiyor , onun icin Root gerekiyor. Root denedim bir kez fakat telefon Cince oldu :). Root yapmadan bir cozumu var mi.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
O zaman şaşırma o telefondaki 4GB hafızanın sadece 1.4GB'ı kullanılabilir durumda. O oyunu yüklemen imkansız zaten.