Çimen Sorunu

xXfuckjea23Xx

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Beyler Pasif Moblarda Koyunlar Falan Çimenleri Yiyip Duruyor Ve Çimenler Toprak Oluyor Ve Hiç Hoş Bir Görüntü Değil Bence. Herneyse Bu Koyunları Sürekli Tok Tutsam Ve Çimenleri Yemeseler. Böyle bir şey Mümkünmü ?

firestud5

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Oyunun ayarlarıyla ilgili, yani oyunun mantığı bu. Onu yememeleri gibi bir şey yok. Ama script ile belki yapılabilir.

xXfuckjea23Xx

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
PHP:
on sheep eat:
    cancel event
peki Bunu Yapınca Ama Bütün Heryerde Geçerli Olacağından Mesela Koyun Ot Yemeden Yünleri Kırpılmışsa Büyümemesi Gibi bir şey Söz Konusu Olabilirmi Çünkü Bu Sefer İnsanlar Adalarında Koyun Yetiştirirken Koyunun Yününü Kırptıktan Sonra Koyun Ot Yemezse Yünleri Geri Büyümez ? Böyle Bir Sorun Oluşmaz Dimi :D

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
peki Bunu Yapınca Ama Bütün Heryerde Geçerli Olacağından Mesela Koyun Ot Yemeden Yünleri Kırpılmışsa Büyümemesi Gibi bir şey Söz Konusu Olabilirmi Çünkü Bu Sefer İnsanlar Adalarında Koyun Yetiştirirken Koyunun Yününü Kırptıktan Sonra Koyun Ot Yemezse Yünleri Geri Büyümez ? Böyle Bir Sorun Oluşmaz Dimi :D
denemedim bilmiyorum :D ama istersen belirli bir wg alanının içinde yapabilirim çim yiyememe işini

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır. Şey Yapsan Mesela Sadece "world" de yemesin
PHP:
on sheep eat:
    if player's world is "world":
        cancel event

ama olmaz tabi :pof: player kullanıyorum :/ bi ddakka benim ağlamam lazım :öl:

PHP:
on sheep eat: