burak9595
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Futbol Maçı Yapabilirsiniz
/event Yazarak Event Saatlerine Bakabilirsiniz.
Son düzenleme:
Batihost suncucularıyla gelen map.Batihost adına yapılmış.Sakıncası yokSpawn Schematic . Spawnın Içinde Market Kısmı da olduğundan O Da Schematic. Projeniz Bana Negatif Geldi. . . Eksik Çok . . .
''Sunucumuz 26.07.2014 Tarihinde Açılmıştır Yenidir.'' Bu yazıyı Göz onunde bulundurarak konuyu fazla uzatmak istemiyorum. Başarılar diliyorumBatihost suncucularıyla gelen map.Batihost adına yapılmış.Sakıncası yok
Sizi savunduğumun farkındasındır umarım.Batıhostun resmi sunucuları benim yönetimimde''Sunucumuz 26.07.2014 Tarihinde Açılmıştır Yenidir.'' Bu yazıyı Göz onunde bulundurarak konuyu fazla uzatmak istemiyorum. Başarılar diliyorum
Savunmanızın Farkındayım. Bende bu yüzden konuyu uzatmak istemedim. Uzatmanın anlamı yok ? Anlayışınız Için Teşekkür EderimSizi savunduğumun farkındasındır umarım.Batıhostun resmi sunucuları benim yönetimimde
Konunuzu en az 12 saatte bir güncel tutuabilirsiniz. Aksi taktirde konu arşive taşınır.Doğrudur spawn batihost tarafından direk hazır geldi ellemedik 1-2 bir şey ekledik sadece.Görüşleriniz için tşk.[DOUBLEPOST=1406982059,1406922397][/DOUBLEPOST]+++Güncel