Cinema 4D Çalışmam - Steve ve Elmas

Covpomen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar cinema 4D 'de fazla iyi değilim ama sizlere yaptığım bir çalışmayı sunmak istedim.
Rig ve bazı öğretileri için @DaxterMorgan adlı arkadaşımıza teşekkürler :)

Buyrun Resmim :

Bu arada blokları güzel yerleştiremedim ama diğer çalışmalarımda daha güzel olucak İnşallah :)

DaxterMorgan

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş :D Yüz şekillendirme falan. Bu kullandığın benim rigim değil mi? Ve bir de blokları düzgün yerleştirmek için çok kolay bir yol ve bununla ilgili video çekeceğim bu sefer kesinlikle.Yarın gelecek.Haber veririm

Covpomen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş :D Yüz şekillendirme falan. Bu kullandığın benim rigim değil mi? Ve bir de blokları düzgün yerleştirmek için çok kolay bir yol ve bununla ilgili video çekeceğim bu sefer kesinlikle.Yarın gelecek.Haber veririm
Teşekkürler :) ve evet denin rigin :D[DOUBLEPOST=1388759773,1388759738][/DOUBLEPOST]
Güzel olmuş başarılıda blokları taciz etmeseydin daha iyiydi +1
Teşekkürler :) Evet biliyorum blok yerleştirmede kazmayım :D ama daha iyi olacağım İnşallah :)

DaxterMorgan

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
yani mesela minecraftta oynadığın bir skin var.Onun gözü ve ağzı falan.Onların silinmesini gerekiyor ki uyuşabilir duruma gelsin

DaxterMorgan

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu videoda anlatmıştım.Steve i küçültmek için ne yapmak gerektiğini.

Ama videoda olmayabilir tam olarak hatırlamıyorum.Buradan anlatmak uzun sürer direkt video versem daha mantıklı olur