Cinema 4D Yardım

BayPenguen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Cinema4d İle Çalışmalar Yapmaya Başlıcam Mapı Hazırlıyorum Karakter Koymayıda Öğrenmeme Çok Az Kaldı Tek Sorunum Animasyonun SHADERS Modlu Gibi Gölgeli Olmasını Nasıl Yapıcam ?

Bana Çözüm Olacağınız inancıyla Şimdiden Teşekkürler :)

RedShock

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Maalesef Cinema4D ile gölgelendiremezsin.Cinema4D ile yapıp Photoshop ile gölgelendirmen gerekir.O da uzun iş.

DaxterMorgan

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Maalesef Cinema4D ile gölgelendiremezsin.Cinema4D ile yapıp Photoshop ile gölgelendirmen gerekir.O da uzun iş.
Nasıl gölgelendirmezsin :D
Gayet kolay bir şekilde shaders efekti veriliyor.Sana tavsiyem,gelişmek istiyorsan,mine-imator kullanma.
Cinema 4D veya Maya gibi ayrıntılı programlar kullanırsan kendini animasyon konusunda geliştirebilirsin

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu hortlattım hatta uyarı alacağım sırf bilgi öğrenilsin diye yazıyorum gölge de gökyüzü de yapılabilir @BayPenguen gölge için ekrana Infinite Light ekle ve gölgenin yönünü ne tarafa istiyorsan o tarafa çevir ışığı. Sonra ışığın Shadows menüsündeki Shadow ayarını Raytraced (Hard) yap. Render settings'ten Ambient occlosion (Doğru yazamamış olabilirim ama bunun gibi birşeydi) ve Global Illumination ekle. Misler gibi gölgen hazır.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Hayr. önce fiziksel gökyüzü ekleyeceksiniz. Ardından güneş ışığı. Render aldığınzda gölgelendirme gerçekleşecektir. Ve buna hort demek doğru olmaz :)

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Tamamda o zaman istediğin gibi ışık ayarı yapamıyorsun.Pozisyonu saate göre değiştiriyorsun.Area Light koyarsan istediğin parlaklıkta ve renkte istediğin gölge seçeneğinde bir ışık yapabilirsin.
İstediğin gibi gölge yapmana gerek yok gölge oluyor ya işte başka ne isteyesin :)

RedShock

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamamda o zaman istediğin gibi ışık ayarı yapamıyorsun.Pozisyonu saate göre değiştiriyorsun.Area Light koyarsan istediğin parlaklıkta ve renkte istediğin gölge seçeneğinde bir ışık yapabilirsin.
Hayır.Güneş ışığını bir dosyaya ekleyip rotate aletini kullanarak hareket ettirilebilir. @DaxterMorgan ve onun dersleri sağ olsun :D