Cinema 4D "Yunan Tapınağı" Modelleme Çalışmam (Profesyonel Değil)

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar,
İşte Cinema4D'deki bir çalışmam olan bir Yunan Tapınağı(Benzeri)
Çalışmamın Profesyonellikten aşırı uzak olduğunu biliyorum ama kırıcı olmamaya çalışın.
Çalışmaya ben deyim 1 siz deyin 1.30 saat anca ayırmışımdır.
Ve Şimdiden şu yok bu alıntı yok indirmiş atıyor diyenler sahneden alalım
Arayın bulun aynısını benim linkim dışında bulursanız helal olsun.
İşte Resimler

Bu da indirme Linki ve Virüs Total
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aşırı küçük ve az direk var.Bir de Yunan Tapınaklarının çatısı öyle değil üçgen olur.Onun dışında ışıklandırma,texture,detaylar filan çohoş ^^
Ancak texture az daha koyu olabilirdi :D

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Benzeri dedim internetten inceledim nasıl olduğunu biliyorum fakat o kadar da uğraşamadım ne yalan söyleyeyim displacement olmasa o dokuyu bile oluşturmaz ya Bi de Sun Light kullandım(pek bilmiyorum sunu ayarlamayı ingleyle ayrldm birz) Boş vaktim olursa çok daha iyisini yapmayı deneyeceğim

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Benzeri dedim internetten inceledim nasıl olduğunu biliyorum fakat o kadar da uğraşamadım ne yalan söyleyeyim displacement olmasa o dokuyu bile oluşturmaz ya Bi de Sun Light kullandım(pek bilmiyorum sunu ayarlamayı ingleyle ayrldm birz) Boş vaktim olursa çok daha iyisini yapmayı deneyeceğim
@RedIsBack yapamazdı eline sağlık :p

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Yenisinin modellemesini bitirdim sadece texturing kaldı sizin için yunanistana hela koyacağm

DarkWarriorTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güzel iyi ama film çekimleri için küçük bir stüdyo olmuş.Tapınağı büyütüp daha başka şeyler eklersen daha iyi olur,eğer film çekmek istersende güzel bir film yapabilirsin :)

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Rig Kullanmayı pek beceremedim bu 1000*1000di
şimdi bitirmeye yaklaştığım yenisi 4000*2000 kadar ve 28 direk var

DarkWarriorTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet zor ama kullanmayı öğrenincede iyi işler çıkarabiliyorsun.Buz devri serisi C4D ile yapıldı :) Gişe rekortmeni oldu az masrafla çok para. :D