Citizens diğer adı ile npc

berkesgp

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba benim 1.8 spigot bir serverim var.Fakat citizens pluginini indirince çalışmıyor.Bana çalışan bir npc plugini önerirmisiniz.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucunu spigot veya paperspigot 1.8.8 sürümüne yükselttikten sonra "
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
" buradan en son developer sürümüne ulaşabilirsin. Hatırladığım kadarıyla 1.8.8 uyumlu olmalı.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.9 kullanıyorum sanırım 1.8 ile 1.9 unkiler beraber çalışabiliyor sanki öyle bişi vardı
@Personinblack ? varmı öyle bişi daha iyi bilin
Öyle bişi varsa bendekini bu konu altına atarım :)

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
2.0.16 sürümünü bukkitten indirebilirsin,1.8.8 de çalışıyor sorunsuz.
Benim verdiğim linke baktın mı? En son sürümü varken neden eski bir sürümünü kullansın ki?

1.9 kullanıyorum sanırım 1.8 ile 1.9 unkiler beraber çalışabiliyor sanki öyle bişi vardı
@Personinblack ? varmı öyle bişi daha iyi bilin
Öyle bişi varsa bendekini bu konu altına atarım :)
Benim verdiğim linkteki sürümü 1.8 ve üstü için geçerli olmalı.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Denedim,çalışmadı onun için onu söyledim.
Bir sebebi var mı çalışmamasının? "
" burada söylediğine göre 1.8.5 ve üstü için en son developer sürümü kullanılmalı yani benim önerdiğim. 1.8.8 yerine 1.8 kullanıyor olmayasın? (2.0.16 dediğine bakma yanında ki latest yazısına bak ayrıca daha üst bir sürüm de yok. Dokümantasyon yüksek ihtimalle güncellenmemiş yeni sürümlerle beraber)

berkesgp

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucunu spigot veya paperspigot 1.8.8 sürümüne yükselttikten sonra "
" buradan en son developer sürümüne ulaşabilirsin. Hatırladığım kadarıyla 1.8.8 uyumlu olmalı.
Kafama takılan bir soru var aslında. Sunucumun pluginleri normalde 1.8 e göre ayarlandı. eğer 1.8.8 e yükseltirsem pluginlerde herhangi bir hata olurmu veya 1.8.0 ile oyuncular oyuna girebilirmi?

Kafama takılan bir soru var aslında. Sunucumun pluginleri normalde 1.8 e göre ayarlandı. eğer 1.8.8 e yükseltirsem pluginlerde herhangi bir hata olurmu veya 1.8.0 ile oyuncular oyuna girebilirmi?

2.0.16 sürümünü bukkitten indirebilirsin,1.8.8 de çalışıyor sorunsuz.
Ali naber knk

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Ali naber knk
Sunucunu 1.8.8 yaparsan bir sürü bugdan kurtulursun ve eminim pluginlerinin neredeyse tamamı sorunsuz olarak 1.8.8 de de çalışacaktır. Pek çok sunucu sahibinin yaptığı en büyük hatadır 1.8.8 yerine 1.8 kullanmak. Oyuncuların tüm 1.8 sürümleriyle girebilir elbette.