Benim verdiğim linke baktın mı? En son sürümü varken neden eski bir sürümünü kullansın ki?2.0.16 sürümünü bukkitten indirebilirsin,1.8.8 de çalışıyor sorunsuz.
Benim verdiğim linkteki sürümü 1.8 ve üstü için geçerli olmalı.1.9 kullanıyorum sanırım 1.8 ile 1.9 unkiler beraber çalışabiliyor sanki öyle bişi vardı
@Personinblack ? varmı öyle bişi daha iyi bilin
Öyle bişi varsa bendekini bu konu altına atarım![]()
Denedim,çalışmadı onun için onu söyledim.Benim verdiğim linke baktın mı? En son sürümü varken neden eski bir sürümünü kullansın ki?
Benim verdiğim linkteki sürümü 1.8 ve üstü için geçerli olmalı.
Bir sebebi var mı çalışmamasının? "Denedim,çalışmadı onun için onu söyledim.
Kafama takılan bir soru var aslında. Sunucumun pluginleri normalde 1.8 e göre ayarlandı. eğer 1.8.8 e yükseltirsem pluginlerde herhangi bir hata olurmu veya 1.8.0 ile oyuncular oyuna girebilirmi?Sunucunu spigot veya paperspigot 1.8.8 sürümüne yükselttikten sonra "Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol." buradan en son developer sürümüne ulaşabilirsin. Hatırladığım kadarıyla 1.8.8 uyumlu olmalı.
Ali naber knk2.0.16 sürümünü bukkitten indirebilirsin,1.8.8 de çalışıyor sorunsuz.
Sunucunu 1.8.8 yaparsan bir sürü bugdan kurtulursun ve eminim pluginlerinin neredeyse tamamı sorunsuz olarak 1.8.8 de de çalışacaktır. Pek çok sunucu sahibinin yaptığı en büyük hatadır 1.8.8 yerine 1.8 kullanmak. Oyuncuların tüm 1.8 sürümleriyle girebilir elbette.Kafama takılan bir soru var aslında. Sunucumun pluginleri normalde 1.8 e göre ayarlandı. eğer 1.8.8 e yükseltirsem pluginlerde herhangi bir hata olurmu veya 1.8.0 ile oyuncular oyuna girebilirmi?
Kafama takılan bir soru var aslında. Sunucumun pluginleri normalde 1.8 e göre ayarlandı. eğer 1.8.8 e yükseltirsem pluginlerde herhangi bir hata olurmu veya 1.8.0 ile oyuncular oyuna girebilirmi?
Ali naber knk
Çok sağol kardeşim adamsınSunucunu 1.8.8 yaparsan bir sürü bugdan kurtulursun ve eminim pluginlerinin neredeyse tamamı sorunsuz olarak 1.8.8 de de çalışacaktır. Pek çok sunucu sahibinin yaptığı en büyük hatadır 1.8.8 yerine 1.8 kullanmak. Oyuncuların tüm 1.8 sürümleriyle girebilir elbette.
Citizens ı ararken ordan indirdiydim. Zaten bendeki 1.9 :/ Mesajımı tekrar okursan..Benim verdiğim linkteki sürümü 1.8 ve üstü için geçerli olmalı.
Sen daha iyi bilirsin diye sormuşsun bende doğrulamışım. Neden bahsettiğini çözemedim...Citizens ı ararken ordan indirdiydim. Zaten bendeki 1.9 :/ Mesajımı tekrar okursan..
Hem arkadaşın sorunu çözüme kavuşmuş![]()