Citizens Plugini İle İlgili Faydalı Bir Yöntem

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese iyi günler iyi forumlar. Dün NPC çıkartırken bir şey fark ettim bunu sizlerle paylaşacağım ama böyle bir yöntem daha önce yapıldı mı tam emin değilim. Araştırmama göre ilk ben paylaşıyorum. Faydalı olursa ne mutlu bana :)
Wither npc si oluşturduğumuzda yukarıda normali gibi can göstergesi çıkıyor. Wither npcsi oluşturup spawnın yakınlarına koyarsanız en üstte yani can göstergesinde belirttiğiniz bir yazıyı herkes görebilir. Örneğin sunucunuzun sitesi varsa
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
gibi yazabilirsiniz.

NPC yi oluştururken kullanılan kod: /npc create (belirttiğiniz isim/yazı) --type WITHER

Resimler:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

K

koboto

Ziyaretçi
Bunu daha önce başka bir sunucuda görmüştüm

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Üste Duran Kırmızı yazıyı hangi Pluginle yaptın
yazanı üste
Kardeşim anlatımda dediğim gibi. Witheri oluştururken verdiğim isim yani ben oraya örneğin yaptım
diye. Sen oraya istediğini yapabiliyorsun verdiğim koda bakarsan eğer.[DOUBLEPOST=1394288227,1394288108][/DOUBLEPOST]
Bunu daha önce başka bir sunucuda görmüştüm

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu şekilde ayrı bir plugin var bende biliyorum fakat tek bir pluginle halletmek daha iyidir :) O pluginde gittiğin her yerde yazar bunda ise koyduğun yerin yakınlarında yazar ama spawna koyup internet siteniz varsa gayet yararlı bir yöntem diye düşünüyorum.

K

koboto

Ziyaretçi
Evet, fikir güzel oldugu icin +1

Command Block kullanarak /tellraw komutu ile gönderildi

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Citizens eklentisiyle.
Yukarıda zaten belirtmiş. Ekstra bir eklentiye ihtiyacın yok
Ayrıca tercihen, her zaman yukarıda çıkan basit mesajlar dandik sunucular içindir.
Fakat bu yöntem belirli uzaklıklarda geçerli. Çok iyi bir yöntem tebrik ederim @canyo .

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Böyle basit yöntemler işe yarabiliyor :)

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
nasıl kaldıracaz
npc nin yanına git /npc select yaz sonra /npc remove yaz kaldırırsın.[DOUBLEPOST=1397982537,1394293317][/DOUBLEPOST]Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama sunucu yetkilileri böyle bir yöntemden haberdar olması için güncel diyorum. İyi forumlar :)