Canyo
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Herkese iyi günler iyi forumlar. Dün NPC çıkartırken bir şey fark ettim bunu sizlerle paylaşacağım ama böyle bir yöntem daha önce yapıldı mı tam emin değilim. Araştırmama göre ilk ben paylaşıyorum. Faydalı olursa ne mutlu bana
Wither npc si oluşturduğumuzda yukarıda normali gibi can göstergesi çıkıyor. Wither npcsi oluşturup spawnın yakınlarına koyarsanız en üstte yani can göstergesinde belirttiğiniz bir yazıyı herkes görebilir. Örneğin sunucunuzun sitesi varsa
NPC yi oluştururken kullanılan kod: /npc create (belirttiğiniz isim/yazı) --type WITHER
Resimler:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wither npc si oluşturduğumuzda yukarıda normali gibi can göstergesi çıkıyor. Wither npcsi oluşturup spawnın yakınlarına koyarsanız en üstte yani can göstergesinde belirttiğiniz bir yazıyı herkes görebilir. Örneğin sunucunuzun sitesi varsa
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
gibi yazabilirsiniz. NPC yi oluştururken kullanılan kod: /npc create (belirttiğiniz isim/yazı) --type WITHER
Resimler:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------