City Map Newyork Istilası 1/6 (caga Adventure) Onur Salonu+cok Zorlanma

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu mapa o kadar cok emek verilipde az yorumla bırakılması gerçekden hayal kırıklığına yol açtı bende arkadaşlar biz arkadaşlarla o kadar cok uğraşıyoruz ve aldığımız emek bu kadar oluyor
emin ol bende de aynısı oluyo kardeşim :D ama ben wold edit kullanmıyorum

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
doğrudur bu harita 6 bölümden oluşucak simdi 2.bölüm yapılıyor hamachi ağında haritamız yapılmakda 2.yapcağımız resident evil 5 haritası için hayla çalışmalar başlanmadı cünkü caga adventure 2.takımı sadece 1 üye bulabildi o yüzdende başlayamadık caga adventure 2.takımına 5 kişi daha alınacak bilgilendirme skype iletişimdedir

Jekee007

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
knk ya link vermemissin bulamadım hic sonunda buldum atıyorum ama atamıyorum neden galiba bozuldu

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
doğrudur bu harita 6 bölümden oluşucak simdi 2.bölüm yapılıyor hamachi ağında haritamız yapılmakda 2.yapcağımız resident evil 5 haritası için hayla çalışmalar başlanmadı cünkü caga adventure 2.takımı sadece 1 üye bulabildi o yüzdende başlayamadık caga adventure 2.takımına 5 kişi daha alınacak bilgilendirme skype iletişimdedir
ne bu acele arkadaş bu yoğunluk ne arkanızdan atlımı kovalıyo yahu :D :D :D
işiniz sadece map yapmak mı ?

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaratıgın üzerinde koruma kalkanı gibi bir şey var farkettiyseniz oranın arkasında 5 adet minecart var onları vurmak içinde az ok yemelisiniz sağ ve sol köselerde acık olan bölgelere gecip yaratigin minecart larını vurun kinaslı acelemiz var cünkü aşırı yoğunlukdayız newyork un 2.haritası cıkcak sonra bide resident evil 5 haritası cıkcak 1.4.5 için silah modu ve araba modu aramamız gerekicek işlerimiz gerçekden cok

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
linkden newyork istilası 2.adlı haritanın tanıtım videosunu indirebilirsiniz ve efe farkındaysan üsteki yorumu okursan mapda ingilizce yazılar mevcut dedim newyork u türkcemi yapcaktık ne bekliyorsun sadece adv nin geçtigi yerler türkce 2. map yakında

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
kimsenin durumuna yorum yazmam herkesin kendi düşüncesi ben haritayı yaparım yorumu oynayanlara bırakırım calıntı diyen arkadaşlarında yorumuna saygı duyuyorum siz eğlencenize bakın gerisini bosverin bence