çizgi film yapıcam ilk karakterim

karakter hangisi ilsun

• ördek

Kullanılan: 0 0.0%
  • ornitorenk

Kullanılan: 4 50.0%
  • kaplumbağa

Kullanılan: 1 12.5%
  • porsuk

• horoz

Kullanılan: 0 0.0%
  • tavşan

• tilki

• Kullanılan toplam oy
    8

UgurcanMKA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- Bu karaktere benzeyen vardı diye hatırlıyorum
2- Çizgi film yapmak öyle sandığın kadar kolay değil büyük bir şey istiyosan resmi bi şirketin iyi bi bütçen olması şart

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Eğer okadar sabrın varsa yap derim saniyede en az 15 kare olmalı akıcı bir görüntü için 15 dakikalık bir şey yapsan 13.500 adet resim çizmen gerekir, çizimi kolaylaştırmak için grafik tablet kullanabilirsin kağıta çizip silmekten kat kat hızlı olur.

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Eğer okadar sabrın varsa yap derim saniyede en az 15 kare olmalı akıcı bir görüntü için 15 dakikalık bir şey yapsan 13.500 adet resim çizmen gerekir, çizimi kolaylaştırmak için grafik tablet kullanabilirsin kağıta çizip silmekten kat kat hızlı olur.
Saniyede 24 kare diye biliyorum ben.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alıntı değil sadece kafası alıntı[DOUBLEPOST=1405768709,1405768448][/DOUBLEPOST]
1- Bu karaktere benzeyen vardı diye hatırlıyorum
2- Çizgi film yapmak öyle sandığın kadar kolay değil büyük bir şey istiyosan resmi bi şirketin iyi bi bütçen olması şart
Benzeyebilir ama alıntı değil

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Macromedia Flash 8 Pro 'dan küçük animasyonlar yapabiliyorum. StickPage Animasyonları gibi :D (Onlar kadar iyi değil )

mehmoking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Karakter çizimi bastan olusturumuna yardımcı olurum karakterler güzel fakat çok sade istersen bunları giydir falan filan kendin geliştir (ben bir yumurtayla bir silginin hayatıyla ilgili karikatürler çizmiştim .D