GriefPrevention plugini işini görürYani tam olarak istediğimi açıklamak gerekirse claim yaptığım bölgenin içinde komut ile beraber enine boyuna belirttiğim ölçüde genişlemesi mesela 1 yazınca 5x5 büyüyecek şeklinde.
şu an kullanıyorum fakat nasıl alanın içindeyken komut ile sağa sola eşit olarak claim büyüttüreceğim oyuncularaGriefPrevention plugini işini görür
/claim olması gerekşu an kullanıyorum fakat nasıl alanın içindeyken komut ile sağa sola eşit olarak claim büyüttüreceğim oyunculara
Oyuncu belirlediği claimin içindeyken komutu yazınca block karşılığı claimini otomatik olarak büyütecek. Böyle bir şey vardı ama bulamadım.
/claim 5 falan yapıyorum fakat claim mevcut üzerine yapamzsın gibisinden yazı yazıyorum benim istediğim /claim 5 yazınca x50 alan eklemesi claimin üzerine. veya /claim 1 yazınca 10x10 eklesin gibi./claim olması gerek
Buldum /extendclaim <number> bu komut ile baktığım yönde arazim büyüyor fakat ben enine boyuna eşit bir şekilde büyümesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim./claim 5 falan yapıyorum fakat claim mevcut üzerine yapamzsın gibisinden yazı yazıyorum benim istediğim /claim 5 yazınca x50 alan eklemesi claimin üzerine. veya /claim 1 yazınca 10x10 eklesin gibi.