Claimli yeri savaşarak almak.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bir serverda oynamıştım.Savaşıp claimli bölgeyi almıştık.Bu olay nasıl oluyor ? Claimli bölgeyi savaşıp claim liyorduk.Savaşmadan olmuyordu.Herhangi bir plugini var mı ?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Factions plugini ile oluyor. Iki dusman ittifak birbirlerini yok etmek icin savasarak rakibinin claimlerini alabilir. Factionu aciklamiyorum zaten plugini duymussundur.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Onu demiyorum.Server açacağım.Claimli bölgeyi savaşarak claimleyemiyoruz.Onun nasıl yapıldığını soruyorum.Pluginlerin %60 ını filan biliyorum zaten.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya anlamıyorsun.Ben gittim adamın kalesine.Adamı öldürdüm.Oraya /f claim yazınca bu bölge claimlidir der ingilizce bi şekilde.Ben bunu nasıl demeyeceğini arıyorum.Server açacam bunları bilmem lazım.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ha ha tamam zaten o otomatik. Once o alani savas alani olarak ekliyorsun adami oldurmeden once warzone komutu ile. 50 uzerinden mi ne power puani var. O seninkinin altina duserse ve ya sifirlanirsa senin oluyor.
Mesela /f claim warzone [radius=1] komutu ile warzone radius unu ayarliyorsun ve savasiyorsun. Eger yenilirsen ve ya cekilmek istersen orayi safezone olarak claimliyorsun.
Yukaridaki komutun otomatigi:
/f autoclaim safezone