Clash Royale En İyi Deste

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
ayraç1.png

gamer.png

clash royale ziya.png

Evet değerli forum üyeleri. Bu konum da sizlere Clash Royale de ki En İyi Deste'yi Göstereceğim. (Kendi görüşüm olarak.)
Clash Royale Nedir / Nasıl Bir Oyundur?
Clash Royale 2016 yılında Supercell şirketi tarafından ücretsiz olarak çıkmıştır. Bu oyun Strateji Video oyunudur. Bu oyunu oynarken beynini kullanmalısın çünkü ortaya bir kart atıyorsun ve bu kart savaşıyor! Çok ilginç değil mi? Neyse ilk başta eğitilen olarak oyuna başlıyorsun ve 6 eğitimciyi yenmen gerekiyor. Oyuna yeni başladıysan bu biraz zor olacaktır. Clash Royale de sandıkları açıp; kart, altın ve taş çıkarabiliyorsun. Çok şanslıysan belki gümüş sandıktan efsanevi kart çıkarırsın ! Bu mümkün. Clash Royale 11 arenadan oluşmaktadır bu arenalar ise;

Eğitim Kampı (Arena Sayılmamaktadır.)
Goblin Stadyumu
Kemik Çukuru
Barbar Çanağı
P.E.K.K.A'nın Oyun Evi
Büyü Vadisi
İnşaatçının Atolyesi
Kraliyet Arenası
Donmuş Zirve
Orman Arenası
Yaban Domuzu Dağı
Son olarak ise; Efsanevi Arenadır. Bu arenalarda gelişmek çok zordur, bu arenalarda savaşmak eğlenceli olacak...

Bu deste bana göre Clash Royale tarihinin en güzel, en yararlı, en iyi destesidir. Fikirlerinizi yorum kısmın da belirtirseniz sevinirim. İşte destemiz.
-------------
Domuz binicisi, Dev, İksir Toplayıcısı, Okçular, Çarpma, Minyon Sürüsü, Alev Topu ve Barbarlar destesini kullanabilirsiniz. Bu destenin sahibi 16 Nisan 2016 tarihin de bu desteyi kullanarak Turnuva da galip gelmiştir ve 10.000 dolar'ın sahibi olmuştur. Bu arkadaşımızın ismi ise Jason'dur. Size bu desteyi kullanmanızı acayip derece de tavsiye ediyorum.

Bir Daha ki Konu da Görüşmek Üzere !
Herkese iyi forumlar dilerim.