Bu tarz şeyler hakkında destek verilmemesi gerekir. Pluginin developer'ına nazik bir şekilde söylerseniz belki isteğinizi yerine getirebilir. Bunun dışında herhangi bir şekilde plugini düzenlemek veya kaynağını görüntülemek developer'a saygısızlıkdır.jd-gui indir
Saygısızlık Denemez. Sonuç Olarak Yaptığı Şekli Beğenmedim. bende Kendi Zevkime Göre Düzelticem...Bu tarz şeyler hakkında destek verilmemesi gerekir. Pluginin developer'ına nazik bir şekilde söylerseniz belki isteğinizi yerine getirebilir. Bunun dışında herhangi bir şekilde plugini düzenlemek veya kaynağını görüntülemek developer'a saygısızlıkdır.
Varsayalım sen bir ressamsın ve ben senden bir tablo yapmanı istiyorum. Sen tabloyu bana veriyorsun ben sana hiç "şunu şöyle yapabilir misin?" diye sormadan resmin üzerinde oynuyorum. Bu sana yapılmış bir saygısızlık olmaz mı?Saygısızlık Denemez. Sonuç Olarak Yaptığı Şekli Beğenmedim. bende Kendi Zevkime Göre Düzelticem...
Ressam sonuç olarak tabloyu satmıştır. Gerisi Alıcıya kalmış iştir ister atar ister düzeltir...Varsayalım sen bir ressamsın ve ben senden bir tablo yapmanı istiyorum. Sen tabloyu bana veriyorsun ben sana hiç "şunu şöyle yapabilir misin?" diye sormadan resmin üzerinde oynuyorum. Bu sana yapılmış bir saygısızlık olmaz mı?
21 yaşındasın ve anlamamakta ısrar ediyorsun. Ne diyeyim hakkında hayırlısı. İyi forumlar. (Acaba ünlü ressamların eserleri neden özenle korunuyor?)Ressam sonuç olarak tabloyu satmıştır. Gerisi Alıcıya kalmış iştir ister atar ister düzeltir...
arkadaş konuyu 2 ay önce açmışBunun Için Internet'den Bakabilirsin Konu Açmışlar Bulamasan Söyliyebilirim.
Konu Açmadan Önce Internet'den Araştır Ondan Sonra Konuyu Aç Öneririm.