Teşekkürler Sorun Çözüldü1-) ilk olarak serverini durduruyosun ve clearlagg.jar ve klasörünü siliyosun ardından linkte vermiş oldugum sürümü indiriyosun.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
2-) indirdikten sonra servere res atıyosun ve tekrar durduruyosun. (unutma res attıkdan sonra durdur)
3-) sonra clearlagg klasörüne giriyosun config.yml içine girip bu kısmı buluyosun.
settings:
auto-update: true
4-) bu kısmı false yapıyosun yani şu şekilde
settings:
auto-update: false
5-) serveri tekrar başlatıyosun işlem tamamlanmıştır![]()
Skript ClearLagg'dan daha fazla lag yapar. Yani sunucunun yarısı çoktan Skript değil ise kullanma (ki o kadar Skript kullanıyorsan TPS/Lag sana hiç önemli değildir.)Clearlagg yerine skript kullanmani oneririm benim kendi yaptigim skript her saatte bir zararli moblari olduruyor ve yerdeki esyalari siliyor istersen zaman yada duyuru mesajlarida ekleyebilirsin clearlagg dan daha kullanisliIstersen verim kullan
Ben daha dunucuyu bitirmedim 1gb verdim kendi bilgisiyarim hic lag yok birde onun 5gb oldugunu dusunSkript ClearLagg'dan daha fazla lag yapar. Yani sunucunun yarısı çoktan Skript değil ise kullanma (ki o kadar Skript kullanıyorsan TPS/Lag sana hiç önemli değildir.)