ClearLagg Bozuk Bilen Varsa İçeri !!! Acil

AlpBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar benim bi sorunum var sunucumda clearlagg plugini yüklü ama çalışmıyor komutları ise yaramıyor bilen varmı ?

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nedeni ;
  • Sürüm hatası
  • Herhangi bir pluginle çakışması
Sunucuyu açarken konsolda çıkan mesajları bir kontrol et nedeni yazar zaten. Eğer hiçbir hata vermiyorsa demekki sürümü hatalıdır.

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-) ilk olarak serverini durduruyosun ve clearlagg.jar ve klasörünü siliyosun ardından linkte vermiş oldugum sürümü indiriyosun.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

2-) indirdikten sonra servere res atıyosun ve tekrar durduruyosun. (unutma res attıkdan sonra durdur)

3-) sonra clearlagg klasörüne giriyosun config.yml içine girip bu kısmı buluyosun.

settings:
auto-update: true

4-) bu kısmı false yapıyosun yani şu şekilde

settings:
auto-update: false

5-) serveri tekrar başlatıyosun işlem tamamlanmıştır :)

AlpBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1-) ilk olarak serverini durduruyosun ve clearlagg.jar ve klasörünü siliyosun ardından linkte vermiş oldugum sürümü indiriyosun.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

2-) indirdikten sonra servere res atıyosun ve tekrar durduruyosun. (unutma res attıkdan sonra durdur)

3-) sonra clearlagg klasörüne giriyosun config.yml içine girip bu kısmı buluyosun.

settings:
auto-update: true

4-) bu kısmı false yapıyosun yani şu şekilde

settings:
auto-update: false

5-) serveri tekrar başlatıyosun işlem tamamlanmıştır :)
Teşekkürler Sorun Çözüldü

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rica ederim kardeşim :)

bu arada konu başlıgına [Çözüldü] yazarsan güzel olr

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Clearlagg yerine skript kullanmani oneririm benim kendi yaptigim skript her saatte bir zararli moblari olduruyor ve yerdeki esyalari siliyor istersen zaman yada duyuru mesajlarida ekleyebilirsin clearlagg dan daha kullanisli :) Istersen verim kullan

soDank

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Clearlagg yerine skript kullanmani oneririm benim kendi yaptigim skript her saatte bir zararli moblari olduruyor ve yerdeki esyalari siliyor istersen zaman yada duyuru mesajlarida ekleyebilirsin clearlagg dan daha kullanisli :) Istersen verim kullan
Skript ClearLagg'dan daha fazla lag yapar. Yani sunucunun yarısı çoktan Skript değil ise kullanma (ki o kadar Skript kullanıyorsan TPS/Lag sana hiç önemli değildir.)

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Skript ClearLagg'dan daha fazla lag yapar. Yani sunucunun yarısı çoktan Skript değil ise kullanma (ki o kadar Skript kullanıyorsan TPS/Lag sana hiç önemli değildir.)
Ben daha dunucuyu bitirmedim 1gb verdim kendi bilgisiyarim hic lag yok birde onun 5gb oldugunu dusun :)

TarikHacioglu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hata verme nedeni spigot ve bukkitten de kaynaklı olabilir. Her zaman güncel plugini kullanın. Bu arada sürüme de bağlı. Aynı zaman da herhangi bi pluginle de çakışıyor olabilir.

Sorun hala devam ediyorsa skript bölümünde ClearLagg paylaşımı var. Başarılar.