Client ile girişi engelleme!

HardBone

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba değerli forum üyeleri!

Sunucunuza hile ile girişleri biraz olsun engellemek istiyorsanız ModChecker azda
olsa işinizi görebilir fakat işini bilen kişiler tabi bu korumayı geçebilir.

İndirme linki;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ekli dosyayı görüntüle 127180

Unutmayın sadece .minecraft'ın içini kontrol edebilirsiniz.
Gördüğüm, en yararlı konulardan birisi olabilir. Herkesin istediği ve aradığı eklentiyi paylaşmışsınız. Size çok teşekkür ederim.

HardBone

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben anlamadım? yardımcı olurmusunuz?. Kırmızı yerlerle gösterdiğiniz yere örneğin şöylemi yazacağız?;
- 'huzuni/settings.json'

Alt tarafada

- 'versions/huzuni/huzuni.jar'

Gibimi lütfen yardımcı olup geri dönüş yaparsanız sevinirim.

+ Diyelim ki hileleri engelledik, peki mesela huzuni yi engelledik huzuni ile giriş yapmaya çalışan birisi olduğunda ''Dostum hile ile giriş yapamazsın. Lütfen .minecraft daki bütün hileleri siliniz.'' gibi mesaj ayarlayabiliyormuyuz?

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
Ben anlamadım? yardımcı olurmusunuz?. Kırmızı yerlerle gösterdiğiniz yere örneğin şöylemi yazacağız?;
- 'huzuni/settings.json'

Alt tarafada

- 'versions/huzuni/huzuni.jar'

Gibimi lütfen yardımcı olup geri dönüş yaparsanız sevinirim.

+ Diyelim ki hileleri engelledik, peki mesela huzuni yi engelledik huzuni ile giriş yapmaya çalışan birisi olduğunda ''Dostum hile ile giriş yapamazsın. Lütfen .minecraft daki bütün hileleri siliniz.'' gibi mesaj ayarlayabiliyormuyuz?
punishment: kısmından sanırım

HardBone

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam, teşekkürler. İyi forumlar.
Zaten herkesin kullandığı ve çok bildiği 10 adet hile ekleyeceğim.

Exkaar

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
35
Hile için gayet iyi düşünülmüş bir sistem keşke ilk çıktığı zamanlar kullanılsaydı..

Turkcraft01s

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben kullandımda girişi engellemedi. ne yapmam lazım bir sürü client felanda yazdım içine resimdekiler gibi. hiçbir tepki vermiyor

DangerYusuf

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
136770

ayarlamam şöyle fakat hile ile giren oyuncuya hiçbir tepki yok ? hatam nerede acaba yardımcı olurmusun