ClixSense - Oyun paranızı çıkarın

Skyles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugün size ClixSense yani en güvenilir PTC sitelerinden birini tanıtıcam.
1- PTC (PaidToClick:(
kendimin kullandığı bir yöntem olan PTC (paid to click) 'i sizinle paylaşmak istedim neden istedin diye sorarsanız bana yararı dokunuyorsa siz neden kullanmayasınız tamam bu kadarını anladıkta ne demek bu dediğin sistem diyebilirsiniz hemen açıklayayım:

PTC ne demek ?: PTC bir siteye tıklayarak para kazanma yöntemidir ilk düşündüğünüz şu olacaktır eminim "bence çok kötü virüs vardır param gelmez yalandır" emin olunki bende ilk bunu düşünmüştüm ama dedim ki kendi kendime neden bir kere denemeyeyim denedim gerçekten haftada 10 dolar falan para kazanabilirsiniz hiçbir şey yapmadan kolayca steam vs. gibi oyun yayım destek gibi platformlarda oyun alabilirsiniz

Tamam anladımda nasıl kazanıyoruz ?: Kazanmanız şöyle oluyor siteye giriyorsunuz site size diyorki şunu şunu tıkla sana 0.01 kuruş vereceğim sizde tıklayarak para kazanıyorsunuz eminim ki düşünceniz şu " bu para ile 10 yılda zor 10 dolar yapılır" evet gerçektende öyle ama hayal kırıklığına uğramayın referans sitemi diye bir sistem var (kısaca ref) bu sistem ile gelişirseniz aylık 300 dolara kadar kazancınız olabilir

Referans sistemi ne demek: Referans sistemi kısaca şöyle birşeydir siz arkadaşlarınızı o PTC sitesine kayıt ettirirsiniz ve arkadaşınızın tıkladığı her siteden sizde kazanç sağlarsınız mesela arkadaşınız bir siteye tıkladı ve 0.01 dolar kazandı sizde 0.005 kazanırsınız arkadaşınız başka birini aldığında ise onunda parası size gelir böyle katlanıp gider mesela 300 kişilik bir grup olsun diyelim katlanarak hemen hesaplayalım

300*0.001 = 3
herkes bir kere tıklama yaparsa 1.5 dolar kazanırsınız herkes 20 kere tıklama yapar ise olur size 30 dolar ve bu bir günlük sadece

Ref kazanmak: Ref kazanmaya çalışın ve çok fazla tıklama yapın
Nasıl Ref kazanırız: Herhangi bir PTC sitesindeki kullanıcı kısmında bir link vardır genellikle üstünde referans yazar o linki paylaşın kayıt olanlar referansınız olur

Paramı topladım nasıl Alacağım?: Paranızı almak için bir paypal payza veya çek gibi seçenekler var en çok kullanılan ise paypal, paypal hesabı açmak kredi kartı vs. gerektirmez tamamen ücretsiz olup ( kredi kartına para aktarınca 1 dolar civarı para keser ) kayıt olabilirsiniz başka paypal hesaplarına ücretsiz para gönderebilirsiniz

Ücretsiz Üye Olun ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Skyles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Boşa uğraşmayın nadiren para öder bunlar genelde ödeme yap dediğinizde hesabınız banlanır ve hiçbir maile cevap gelmez ki birde eğer hesap şifreniz paypal şifrenizle aynıysa yakarsınız başınızı :(
Her pazartesi ve cumartesi ödemelerini aksatmadan yapıyorlar araştırın isterseniz.[DOUBLEPOST=1425749146,1425749069][/DOUBLEPOST]
Seninde paylaşmanın sebebi bizi kendi adının altına sokup para kazanmak ?
Hem sizin yararınıza hemde benim?

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her pazartesi ve cumartesi ödemelerini aksatmadan yapıyorlar araştırın isterseniz.[DOUBLEPOST=1425749146,1425749069][/DOUBLEPOST]
Öyle olmaması gerekiyor ben daha az alırım çünkü beni sen çagırdıgın için paramın bir miktarı kesiliyor ve sana gidiyor. Aynız amanda bende referans yaptırırsam altımdakilerin kazandıgı para hem sana hem bana gitmesi gerekir. Network böyle işler

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Araştırdım istersen sende bir araştır :(
Bütün ptc yorum sayfalarına bakın iyi yorumların hepsi afrika ülkeleri yada daha internet olduğu yeni öğrenilen yerlerden geliyor, ki en çok proxy vpn vb cihazlar orda konumlandırılıyor çok alakasız yerlerde olur :(
Ama ödeme yapmadı gibi yorumlarada herkes büyük ülkelerden mesaj yazıyor yani bu şans değil büyük bir troll :(
Yerlerine inanmıyorsanız facebook hesabınıza webproxy ile girmeyi deneyin ve kapanışını izleyin*

Skyles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyle olmaması gerekiyor ben daha az alırım çünkü beni sen çagırdıgın için paramın bir miktarı kesiliyor ve sana gidiyor. Aynız amanda bende referans yaptırırsam altımdakilerin kazandıgı para hem sana hem bana gitmesi gerekir. Network böyle işler
Bir miktarı kesilmiyor senin tıkladığın reklamlardan banada bi miktar ücret geliyor o kadar

Skyles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Araştırdım istersen sende bir araştır :(
Bütün ptc yorum sayfalarına bakın iyi yorumların hepsi afrika ülkeleri yada daha internet olduğu yeni öğrenilen yerlerden geliyor, ki en çok proxy vpn vb cihazlar orda konumlandırılıyor çok alakasız yerlerde olur :(
Ama ödeme yapmadı gibi yorumlarada herkes büyük ülkelerden mesaj yazıyor yani bu şans değil büyük bir troll :(
Yerlerine inanmıyorsanız facebook hesabınıza webproxy ile girmeyi deneyin ve kapanışını izleyin*
Tamam o zaman kardeşim zorlayan yok üye ol diye sana kalmış bir şey.[DOUBLEPOST=1425749734,1425749625][/DOUBLEPOST]
ben denedim 0,1 oldu :)
ama link göremedim ?
Taskları dene genellikle onlar daha çok veriyor ve link derken ne demek istedin?

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamam o zaman kardeşim zorlayan yok üye ol diye sana kalmış bir şey.[DOUBLEPOST=1425749734,1425749625][/DOUBLEPOST]
Taskları dene genellikle onlar daha çok veriyor ve link derken ne demek istedin?
task derken neyi kast ettin acaba onu anlamadım ben hepsi 0,001 veriyor

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bir tıklama sitesine kredi kartımı kaptırmıştım son anda iptal ettirebildik :/

Skyles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir tıklama sitesine kredi kartımı kaptırmıştım son anda iptal ettirebildik :/
5 milyondan fazla insan kullanıyor bu siteyi ve baya türklerde var istersen araştır biraz ve istersen kredi kartı kullanmadanda reklamlara tıklayabilirsin.[DOUBLEPOST=1425755101,1425753023][/DOUBLEPOST]

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Cashnhits üstüne tanımam. Tanıtım amacım değil ama bir göz atın derim bahsettiğiniz şeylere bin basar ve de scam falan değil.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk