- En iyi cevaplar
- 98
Cevap Verebilirmisin ? Skype Sildim Silmesem Ordan Eklerdim.
Hata: Unknown column 'id' in 'where clause'
sunucu.sql yi editleyip yüklediyseniz sorunlar oluşa bilir.Cevap Verebilirmisin ? Skype Sildim Silmesem Ordan Eklerdim.
Hata: Unknown column 'id' in 'where clause'
sunucu.sql yi editleyip yüklediyseniz sorunlar oluşa bilir.
Unknown column 'id' in 'where clause'
tabloda id bulamıyor. Ama hangi tabloda belirtmemiş.
phpMyadmin den veri tabını seçtikden sonra içeri aktar diyeceksin dosya seç kısmından .sql uzantılı dosyayı seçip yükleyeceksin. Daha sorna gerekli ayarları yapacaksınpeki sorun oluşmaması için sunucu.sql'yi nereye yüklemem gerekiyor ?
fazla anlamıyorum website işlerinden
phpMyadmin den veri tabını seçtikden sonra içeri aktar diyeceksin dosya seç kısmından .sql uzantılı dosyayı seçip yükleyeceksin. Daha sorna gerekli ayarları yapacaksın
SQL sorgusu:
--
-- Tablo döküm verisi `admintema`
--
INSERT INTO `admintema` (`id`, `temaadi`) VALUES
(1, 'yeti');
MySQL çıktısı:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
#1062 - Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY'
Bunu Diyor. Direk Gözattan sunucu.sql'yi Seçip Git'e Bastim.
Bak anlamıyorsun phpmyadmin e bağlandıktan sonra yan tablodan tabanı seç sonra içe aktara bas üst menüden sen direkt bağlandığın gibi içe aktar diyon.SQL sorgusu:
--
-- Tablo döküm verisi `admintema`
--
INSERT INTO `admintema` (`id`, `temaadi`) VALUES
(1, 'yeti');
MySQL çıktısı:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
#1062 - Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY'
Bunu Diyor. Direk Gözattan sunucu.sql'yi Seçip Git'e Bastim.
Veri tabanı bilgilerini ve sql dosyasını bir yere upload et yapim.Bende PhpMyAdmin'de Tablolar Otomatik Oluşmadı.
Hostinger Kullanıyorum Nitradonun Verdiği PhpMyAdmin Bilgilerini Girdim.
İlk Başta ayarar doesn't exist Gibi Bi Hata Vermişti Pek Hatırlamıyorum.
Sonra ayarlar Diye Tablo Açtım Fakat Bu Seferde Unknown column 'id' in 'where clause' Hatasını Verdi.
sunucu.sql'yi İçe Aktarıyorum Fakat #1062 - Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY' Hatasini Alıyorum.
sunucu.sql'yi Hiç Değiştirmeden Direk İçe Aktardım. İçerisinde Bir Değişiklik Yapmammı Lazımdı Acaba ?
Yazdırma Yetkilerini Falan Verdim Dediklerinizi Yaptım Yine Olmadı Dünden Beri Uğraşıyorum.
Bende PhpMyAdmin'de Tablolar Otomatik Oluşmadı.
Hostinger Kullanıyorum Nitradonun Verdiği PhpMyAdmin Bilgilerini Girdim.
İlk Başta ayarar doesn't exist Gibi Bi Hata Vermişti Pek Hatırlamıyorum.
Sonra ayarlar Diye Tablo Açtım Fakat Bu Seferde Unknown column 'id' in 'where clause' Hatasını Verdi.
sunucu.sql'yi İçe Aktarıyorum Fakat #1062 - Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY' Hatasini Alıyorum.
sunucu.sql'yi Hiç Değiştirmeden Direk İçe Aktardım. İçerisinde Bir Değişiklik Yapmammı Lazımdı Acaba ?
Yazdırma Yetkilerini Falan Verdim Dediklerinizi Yaptım Yine Olmadı Dünden Beri Uğraşıyorum.
dostum. güncellediğin dosyalarla tekrar kurdum fakat site hala bembeyaz.Hayır değişiklik yapman gerekmiyor, .sql uzantılı dosyada.
Şuanda tekrar kontrol ettim yine hata ile karşılaşmadım sql dosyasında. Hatalı işlem yapıyorsun fakat nerede hata yapıyorsun iyi incele.
Bende attım bir sorun yok özelden bilgilerini iletirsen veya teamwiever aracılığıyla sorunu çözebiliriz.dostum. güncellediğin dosyalarla tekrar kurdum fakat site hala bembeyaz.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Senin siteyi atarmsn bi bakaym bende her şey doğru sql felanBende attım bir sorun yok özelden bilgilerini iletirsen veya teamwiever aracılığıyla sorunu çözebiliriz.
Yada ben ftp ve phpmyadmin vereyim 2dk kurBende attım bir sorun yok özelden bilgilerini iletirsen veya teamwiever aracılığıyla sorunu çözebiliriz.
Özelden ftp ve phpmyadmin bilgilerini at kurulumu yapim.Senin siteyi atarmsn bi bakaym bende her şey doğru sql felan
Yada ben ftp ve phpmyadmin vereyim 2dk kur
Bir süre aramızda olamayacak ben yardımcı olayım.Dediklerinizi harfiyem yaptım.
fakat sitede markete felan gitmek isteyince veya haberi okumak isteyince hata aliyorum.
Site :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hoş bir çalışma....