Coastal Fantastik Orta Çağ Sunucusu / 2016-2018 7Eylül Sunucu aktif !

Nefessa

Sudan Çıkmış
Mesajlar
6
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
140
1535367701079.png
(Coastal Role Play Nedir ? :

Coastal, Dungeons & Dragons Masaüstü Olmak üzere rol yapma oyunlarından örnek alınarak kurulmuş bir Minecraft Role Play
Sunucusudur.


(Neden Coastal Role Play ? :

Bizi diğer sunuculardan ayıran en temel şey Gerçekçilik, macera, gizem ve heyecandır. Senaryo bundan önce açılan Minecraft Role Play sunucuları gibi sadece basit bir köyde geçmeyecek. Sunucumuzun kendine ait bir şehri olacaktır bu şehirde kahraman savaşçılar,şovalyeler
Olacaktır ee tabi bunun yanında isterseniz şifacı olabilirsiniz insanları tedavi ederek gümüş kazanarak gücünüz yetiyorsa büyü öğrenebilir, Değişik kavramlardan gelmiş tüccarlardan özel eşşalar alabilirsiniz. (Hayal gücünüze Saygımız Sonsuz !)


(Büyü , Büyücülük sunucuda varmı Peki ?)

Evet, var. Dungeons & Dragons'ın büyü listesindeki yüzü geçik büyünün çoğu sunucuda mevcut. Fakat büyü okadar ufak bir şey değildir Büyünün kullanımı hem kullanan kişiye hemde yapılan kişiye zarar vermektedir büyü ve lanet olmak üzere 2 çeşit vardır.

(Büyü Nerden öğrenebilirim ? Yada nasıl bulabilirim)

Büyü nadir bir şey olduğu için , Kütüphanelerden öğrenilir fakat bu şehirdeki normal kütüphane değil Gizem,Mağara,Büyülü Kütüp hanelerden bulabilirsiniz Diğer taraftan şehirdeki büyü ustası sizi severse size öğretebilir unutmayın büyü kolay bir şey değildir.

(Macera,Gizem Birazcık Daha açıklayıcı olayım)

Coastal evreni tamamen şehirde rol yapmaya yarayan bir sunucu değildir , mesleğe girip para kazanıp zengin olmak gibi neticeler ile kalmiyacaksınız Evrenin tamamı zindanlar,mağaralar,Tanrılar ile doludur Sizi bekleyen hazineler olacaktır fakat şehirin dışı güvenli değildir tek başınıza çıkarsanız ölme ihtimaliniz yüksektir , Sonu olmayan bir macera vardır sunucumuzda

(Sunucuya nasıl katılacağım Nasıl Oynayacağım ?)

Sunucumuza katılım Web site üzerinden başvuru ile olacaktır

1535368757433.png

Forum Adresi: Yakında (Anlayanlar ulaşsın)
Sunucu Türü:Minecraft Role Play Game
Sunucu Durumu: Pasif !
Slot Sayısı:70

O ve Getirdikleri
Sabah uyanmıştım etrafıma bakıyordum. Her yerde onun ateşi onun bize getirdikleri. "O" mu ? Ondan bahsedeyim size o dediğim şey; savaş Cüceler, Elfler, İnsanlar bir taraftaydı. Cücelerin yerleşkesinin ismi Saklı Dağ, o dağ için uğruna verdiği savaşlar, halkından ölen kişiler, Cüce kralının hiç umurunda değildi. Biz İnsanlar ne alemde mi ? Yoksuluğu çeken de biz yorgunluğu çekende, sırf dünya daha iyi bir yer olsun diye içinde azıcık bir iyilik bile kalsa onları ne Cüceler ne Elfler yaşatır o iyiliği bulup yaşatmaya çalışanda bizleriz. Her neyse ben hikayeme döneyim Elfler, Cüceler ve İnsanlar birlikte tek kol olup Orklara karşı dimdik ayakta durarak savaştık. Şansımız yaver gitti de kazanmayı

Başardık ama Cüce kralının hırsı hala bitmedi o ve gözlerindeki altın ve güç hırsı... Elfler ise kendi yerleşkesinden zor çıkan anca işleri düşerse veya menfaat uğruna savaşan ırklar o kadar kibirli o kadar güç hırsında olan bir varlıklar ki az kalsın o dağın içindeki iki üç elmas parçası için savaşı kaybediyorduk. Neyse gelelim İnsanların savaşta yaptıklarına tabii ki de diğer ırkları barış ve dost çerçevesinde tutmaktan savaşamaz hale geldik yerleşkemiz talan oldu bir gram bile yaşam belirtisi kalmadı canımızı zor kurtardık. Elfler de savaş bittikten sonra rahat mı rahat kendi yerleşkelerine yerleştiler çünkü onların yerleşkesine savaşta hiçbir şey olmamıştı. Cüceler ah o cüceler krala yanmıyorum da kendi vatandaşlarına yanıyorum. Savaştan sonra cücelerin bazı kısmı krallığı terk etti neden ise tabii ki de kendi krallarının hırsı savaşta krallarını altın ile boğuşurken gördüler giden canların hiçbir önemi yoktu o kral için o kral mı ismi lazım değil huysuz herifin teki ama yinede söyleyeceğim ismi Dholorin. O bazı kısımdaki cüceler İnsanların yanına geldi aralarından bazıları istemese de Cücelerin inatlarını bilirsiniz zaten neyse yanımıza geldiler ve artık zor olsada birlikte uzak yerlere yelken açıp bir yerleşke kurmak istediklerini söylediler neyse ki insanların hala sığınacağı bir yerleşke vardı pardon yerleşke dedim etrafı adalar ve denizlerle çevrili bir kasaba tek çareleri oraya gitmek ve oradaki insanlarla birlik olup hayata kalmaya çalışmaktı Cücelerin zaten yapacağı bir şey kalmamıştı valimizin dediklerine uymak zorundaydılar. İlk defa dağlardan çıkıp başka yerlere yol alıyorlar özellikle etrafı denizlerle çevrili bir kasabaya İnsanlar her savaşta olduğu gibi yapılacak bir şeyleri olmadığı için dünyadaki diğer insanların yanlarına gidip hayatlarına devam etmek istiyorlardı.

Cüceler ve İnsanlar sonunda anlaşmaya vararak ortak bir birikim ile genelde Cücelerin bütçeleri çok olduğu için biz ortak diyoruz ne kadarda masrafa yüzde yetmiş beş fayda sağlasalar da gemimizi aldık ve direk olarak rotamız Coastal Kasabasına çevrildi. Coastal'a daha çok küçükken gitmiştim babam tüccardı gemi ile hayvanlarımıza saman almaya yiyecek almaya gitmiştik çok güzel bir şehirdir artık benim şehrim diyeceğim galiba Cüceler ve İnsanlar he hayatım boyunca aklıma gelmezdi bakalım Coastal'da neler olacak . . .




Sunucudan Görseller
1535369202190.png


1535369220012.png


1535369235225.png


1535369245971.png


1535369265222.png


Not:
Cücelerin kendilerine ait ufacık bir dağı bulunmaktadır

-Elflere verilmedi çünkü onların şehirleri bulunmakta fakat sizler normal bir şekilde bulamazsınız.

Map da yüksek miktarda değişiklik olacaktır.​
 


CharacterKill

I love you 3000.
Mesajlar
286
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
251
Puanları
860
Ruh hali
Herkesin okulu var. Açsanız bile birkaç hafta açık kalacak ne yazıkki. Şimdiden çalışıp seneye açmanız mantıklıdır.
 

Kaule

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
14
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
20
Buda diğer Orta çağ Serverler gibi açılmadan kapanacak :(
 

CharacterKill

I love you 3000.
Mesajlar
286
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
251
Puanları
860
Ruh hali
Discord sunucusundaki uygunsuz ve seviyesiz rütbe isimleri ne alaka oluyor? Komik değil. Ayrıca açılmadan kapanacak bu sunucu.
 
Moderatör tarafından düzenlendi:

Nefessa

Sudan Çıkmış
Mesajlar
6
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
140
Discord sunucusundaki uygunsuz ve seviyesiz rütbe isimleri ne alaka oluyor? Komik değil. Ayrıca açılmadan kapanacak bu sunucu.

Bakin ben tatildeyim ve. Sunucu 15ekimde acilicak. O discord beni ilgilendirmez o benim discordum degil !!
 

Nefessa

Sudan Çıkmış
Mesajlar
6
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
140
Plugin Website / Texturepack kaldi
Tamamlanma :%89
 

Üst