Çocukluğumuzdan Kalma Çocuksu Saflıklarımızı İtiraf Ediyoruz :D

Emir77

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk Yorum Benden Patlasın / Bir Like Patlaması!! Sanki Youtube Kanalı :D

Küçükken Yoldan Yürürken Yerdeki Basamakların İçine Ayağımı Basarak Yürüyordum :D AnlayaN Anladı.
Bikere De Bilgisayardan Sözlükle İlgili Bir Ödevim Vardı Yapıyordum İnci Sözlüğü Bilmiyordum Daha, Ve Atasözü Yazdım Birtane İnci Sözlükde Çıktı BenDe İçinde Sözlük Geçtiğinden Ve İnci Sözlüğü Bilmediğimden Girdim Siteye Yazanları Deftere Yazdım Öğretmene Gösterdim Şamarı Yedim. İlk Okuldayken[DOUBLEPOST=1387056125,1387055987][/DOUBLEPOST]

Moderatör tarafından düzenlendi:

Emir77

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her şeye inanırdım.Şu an o kadar resmi dille konuşuyorum ki "O ben miydim?" diyorum.
Aynen Bi Ara Da (Bu Gerçek) Sünnet Oldum Sonra Annem Facebook'a Sünnet Edilirken Çektiği Videoları Koymuş Kan İçinde. Of Of O Günden Beri Bir Kız Bile Bakmıyor Bakanlarında Kaşları Birleşmiş,Burun Kılları Uzamış Bıyık Gibi Olmuş

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonra Hoca Sapık Diye Disipline Götürdü :([DOUBLEPOST=1387056721,1387056669][/DOUBLEPOST]Yatiom Zıbarıyom Silin lan şurayi .D

Emir77

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
MİNECRAFTTURK'e Özel Miley Cyrusun ''Wrecking Ball'' Adlı Şarkısını Çekcem Videosunu nası Fikir? Ciddiyim Konu Açacağım Bunun İçin[DOUBLEPOST=1387056831,1387056788][/DOUBLEPOST]O Deilde Bi Kahve Molası[DOUBLEPOST=1387056870]

[/DOUBLEPOST]Bi Ara Da (Bu Gerçek) Sünnet Oldum Sonra Annem Facebook'a Sünnet Edilirken Çektiği Videoları Koymuş Kan İçinde. Of Of O Günden Beri Bir Kız Bile Bakmıyor Bakanlarında Kaşları Birleşmiş,Burun Kılları Uzamış Bıyık Gibi Olmuş

hahgayy

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
çocuklugunuz güzel geçti tabi :D ben eve henüz 7 yaşındayken teşkoların içip sahile attıgı bira şişelerini toplayıp evime 3 5 kuruş ekmek getiriyordum itirafa giriyorsa buyrun

Emir77

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir keresinide 3-4 yaşlarındayken mutfağa girmiştim anneme ne yaptığını sorduğumda kadın budu yaptığını söyledi tabi kadın budunun gerçek kadın budu olduğunu sanıyordum o kadar korkmuştum ki 4-5 saat ağladığımı hatırlıyorum :lol:
Bende Ananem Dana Beyni Yerken Gördüm 1 Ay Yataktan Kalkamadım