Çocukluk korkularınız

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Küçüklügümde karanlıktan çok korkardım, kötü şeylerin olduğunu düşünürdüm. Şimdi ise hiçbir şeyden korkmaz hale geldim. Ciddiyim hiçbir korkum yok nedense. Karanlığı seviyorum artık. Korkularınızın üstüne gidin derim :)

GM Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Küçüklügümde karanlıktan çok korkardım, kötü şeylerin olduğunu düşünürdüm. Şimdi ise hiçbir şeyden korkmaz hale geldim. Ciddiyim hiçbir korkum yok nedense. Karanlığı seviyorum artık. Korkularınızın üstüne gidin derim :)

GM Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Ama ısırıyor :(

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
6 yaşımdayken mustafa diye bi arkadaşım bize gelmişti bizde bi yaşlı nine maskesi var böyle sivilceli filan
bildiğin cadı maskesi işte sonra ben su icmeye gitmiştim geri geldigimde odamın ışıkları kapalı böyle noluyo lan diye bi iceri barken böööh diye bi üstüme atladı
bildigin atladı yere devrildim böyle one lan one lan cık lan üstümden dedim filan
kalbim böyle tık tık tık tık diye bi atıyoduki cıkcak gibiydi lannnn mustafa napıyon lan sen dedim
korkuttum işte dedi
tamam filan
işte bi kac gün sonra
koridor karanlık böyle tam ablamın odasına giricem önüme o mustafanın cadı maskesini taktıgı cadının
full vücudu böyle bi önüme cıktı aaaa diye bagirip tam diger tarafa koşarken bidaha cıktı aaa dedim busefer tekrar diger tarafa dogru koşarken cıkmadı önüme odaya bi girdim varya
ayaklarım alev almış zıplaya zıplaya girdim ztn ışık hızında ablaaaaa abla yardım et abla koridorda bişi var ablaaaaaaaa dedim cırlıyom böyle hayatımın en korkunc anıydı
karabasan gibi amerika tam böyle bi tarafa giderken korkuyom diger taraftada cıkıyo böyle sonra tekrar dönüyom ablamın odasına resmen yani nere dönsem karşıma cıkıyodu nedense sanki karşımdaymış gibi gördüm
ya resmen önümde durdu ya resmen diyorum önümde o maskenin vücuduyla birlikte durdu önümde bana baktı resmen ya yani hayal biliyorum ama niye önüme cıktı bi anda önümde gibi gördüm artık korkudan o anda kafayımı yedim bilmiyorum ama cok fena korktum şimdi anlatırken ikide bir arkama bakıyom hala karanlıktan korkarım cünkü o olaydan sonra adımımı atmam karanlıga 13 yaşındayım düşünün
uydurmuyorsun demi

McFanatik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende koridorda yürüdüm ta ışığa dogru karanlıkta sadece allah'tan başka ilah yoktur allah'tan başka ilah yoktur diye diye hayalet diye bişi olmadıgını düşünerek yürüdüm yürüdüm ve yürüdüm sonra ışığı actım 2 3 gün öyle karanlıkta yürüdüm korkmadan şimdi bu hikayeyi anlatınca (cadı hikayesini :D )
gine korkuyom karanlıktan