BedriKR
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ya konunun zamanına bakmadım . Ayrıca 2. Sayfadaydı . Bende Bakıyım Dedim ? Ulan Biri Gelip Küfürler Saysa Bu Kadar Sorun Yaparmıydınız ?İşiniz gücünüz en eski konuları bulup hortlatmak mı?
Ya konunun zamanına bakmadım . Ayrıca 2. Sayfadaydı . Bende Bakıyım Dedim ? Ulan Biri Gelip Küfürler Saysa Bu Kadar Sorun Yaparmıydınız ?İşiniz gücünüz en eski konuları bulup hortlatmak mı?
Sorun yapmaz direk rapor ederdim. Ayrıca hitabına da dikkat et karşında arkadaşın yok.Ya konunun zamanına bakmadım . Ayrıca 2. Sayfadaydı . Bende Bakıyım Dedim ? Ulan Biri Gelip Küfürler Saysa Bu Kadar Sorun Yaparmıydınız ?
Bak Ben Zaten Rapor Edildim . Konu Hortlatma Diyorsunuz ? 2. Sayfada Buldum Ve Yorum Yaptım 2. Sayfadaki Bir Şeyi Nasıl Hortlatıyım . Hitabım İçin Özür DiliyorumSorun yapmaz direk rapor ederdim. Ayrıca hitabına da dikkat et karşında arkadaşın yok.
Tamam tamam sorun değilBak Ben Zaten Rapor Edildim . Konu Hortlatma Diyorsunuz ? 2. Sayfada Buldum Ve Yorum Yaptım 2. Sayfadaki Bir Şeyi Nasıl Hortlatıyım . Hitabım İçin Özür Diliyorumİşten Geldim Stresliyim Kusura Bakma . Sadece Yorum Yapmak İstedim Amacım Konuların Önüne Geçmek Değildi Kusura Bakmayın
Teşekkürler tavsiyelerin içinBerbat ama emek vermişsin. Ama Cidden Berbat Sadece Uzun Sürmüş Ve Emeğin Var. Gelişmelisin
Teşekkür ederimÇok güzel olmasada güzel yani ve kesinlikle bir emek var. Dip not : Nazi outpost'a verdim şukunu![]()