[ÇÖZDÜM]Laptoplarda 2 Ekran Kartı ve Minecraft Kasması...

Soner212

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Daha Önce Konu Açtım Kasıyodu Minecraft Diye Şimdi İse Onu Çözdüm..

Öncelikle Laptoplarda Çok kasıyo Ama Ben Daha Önceden Kasmıyo Demiştim Ve Hatırladım..

Şimdi Nvidia denetim masasından

yukardaki sekmelerden masaüstü>Gpu Etkinliğini Gösteri İşaretliyoruz

Görev Çubuğunda artık ekran kartımızın kulandığı programlar belli oluyor şimdi asıl çözüm
2sinide yapın

1.
yine nvidia denetim masası>3d ayarlarının yönetilmesi>program ayarları>ekle>gözat ordan

C:\Program Files\Java\jre7\bin yere gelin ve javaw.exe seçin sonra seçilen programı ekle diyip 2. kısımdan yüksek performanslı nvidia işlemcisini seçin.

sonra launcher sağ tıklayıp yönetici olarak açın ve oyuna girin kasmıcaktır..

siz yönetici olarak açtığınız için javaw eklediğimiz kısma java(TM) platform se binary gelecektir.onuda yüksek nvidia işlemcisi seçmenize gerek yok.. çünkü javaw ile aynı

Tek sorun budur çünkü java yı yönetici olarak açmadığımız için nvidia denetim masası görmüyo..

2.ise buda önemli laptop ise bunu yapın görev çubuğunda pil işaretine 1 kere sol click yapın sonra diğer güç seçenekleri diyin ek planları gizle var onu açın (yani aşaya doğru sıralansın)

orda yüksek performans var onu seçin ve bitti.

oyunlarda kasarsa yönetici olarak açın veya minecraft için yaptığımız javaw gibi oyunun .exe seçin ve bu kadar arkadaşlar eskiden 10 fps veya 1 :DD şimdi 70 hereket edince veya mod ağaçlarına bakınca 60 ve en yüksek ayarlarda..

crysis 3 konusunda oynanıyo deneyin bana laf sokmayın oynadım :D

teşekkür edin yeter bişi istemiyom leş gibi yazmış ola bilirim resimli anlatım yaparsınız ama alıntı diyin :DD

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İğrenç bi anlatım olmuş, daha tam bilmediğin şeyi anlatmaya çalışmışsın. jawaw.exe diye bir şey bulamazsın ekleye basınca. Java (TM) Platform SE Binary çıkacak. Jawaw eklediğimiz kısım nere ?

Soner212

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bak şimdi Java (TM) Platform SE Binary hemen çıkmıyo evet leş gibi anlattım :D eğer laucnher yönetici olarak açarsan çıkar ama dedimki

nvidia denetim masasını aç ordan 3d ayarlarının yönetilmesi ordanda program ayarları ve ordan ekle diyoruz gözat diyoruz ordanda java nın kurulu olduğu yerden javaw.exe seçiyoruz sonra 2. kısım var ekledikten sonra ordanda yüksek performanslı nvidia işlemcisini seç diyoruz dedim dikkatli bak (evet kötü anlattım çünkü acelem var)

en önemliside yönetici olarak açma onca öyle görüyo :D

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Acelen varsa neden açtın ki daha düzenli bir konu olabilirdi.

Soner212

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben sadece paylaşmak için açtım zaten kolay kolay konu açan biri değilim düzgün okursanız anlarsınız ama yeniden anlatırsanız bişi demem ama alıntı diyin :)

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
foton creeper beceren adam değil mi?