[Çözüldü] Adam Akıllı AntiCheat Ve AntiCreeper Lazım

xXfuckjea23Xx

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ya Çok Sinir Bozucudurki Bendeki AntiCheat İşe Yaramıyor. Adam Fly Açıp Özgürce Uçuyor Ve Creeper Bi Patlıyo Hayvan Gibi Şii Yapıyo :D
Lütfen Doğru Düzgünn Bi AntiCheat Ve AntiCreeper Bulumn Bana PLEASE .

[Skript İle Oluyosa O da işime yarar.] [AntiCheat Ve AntiCreeper Güncel Sürümde.]

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
AntiCheat Yerine CompatNoCheatPlus kullan. Ayrıca Creeper için /gamerule mobGriefing false komudunu gir

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
AntiCheat Yerine CompatNoCheatPlus kullan. Ayrıca Creeper için /gamerule mobGriefing false komudunu gir
Dediğim doğru, ancak mobGriefing'i false yapmamalı. Bu durumda TNT gibi bütün entity'lerin bloklara verdiği zararı kapatır ki bu da iyi olmaz.
Onun yerine, bir eklenti yazılabilir.

@eventhandler
public static void Patlamada(EntityExplosionEvent e)
{
----if(e.getEntity().getType() == EntityType.CREEPER)
----{
--------e.setCancelled(true);
----}
}

-'leri kaldırabilirsin, daha doğrusu kaldırmalısın, onlar kod daha düzgün dursun diye yaptım.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
anticreeper ne diye kullanıyorsunuz anlamadım /rg flag __global__ tnt deny yap veya worldguard configden ayarla

xXfuckjea23Xx

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Dediğim doğru, ancak mobGriefing'i false yapmamalı. Bu durumda TNT gibi bütün entity'lerin bloklara verdiği zararı kapatır ki bu da iyi olmaz.
Onun yerine, bir eklenti yazılabilir.

@eventhandler
public static void Patlamada(EntityExplosionEvent e)
{
----if(e.getEntity().getType() == EntityType.CREEPER)
----{
--------e.setCancelled(true);
----}
}

-'leri kaldırabilirsin, daha doğrusu kaldırmalısın, onlar kod daha düzgün dursun diye yaptım.
Senin Verdiğin Kod Skript Mi Plugin Mi :D

anticreeper ne diye kullanıyorsunuz anlamadım /rg flag __global__ tnt deny yap veya worldguard configden ayarla

world guard configinde zaten false gözüküyo.