[ÇÖZÜLDÜ] Bir Komutu Yasaklamak ve O Komuta Uygun Bir Yasak Cümlesi Yazmak.

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Eee arkadaşlar bir komutu yasakladık ya, o komutun yasak cümlesi de olsun istiyoruz ve bir bölge olsun istiyoruz yani o bölgede sadece bu komut geçerli olmayacak;

Örneğin /tpa Yazınca;

Örneğin /warp Yazınca;

Evet arkadaşlar bu Plugini veya Pluginleri bilen varsa lütfen bana söylesin.

@OyununOyuncusuBT , [M]inecraft [T]ürkiye Forumuna Huzurlar Diler.!

- ÇÖZÜLDÜ -
Kod:
on command "/tpa":
Kod:
Kod:

send "&cKrallik alanin da TPA komutunu kullanamazsin, ilk olarak gezgin yardimiyla bir haritaya isinlan!" to player cancel event on command "/warp": send "&eKralliklar arasi warp kabul edilecek birsey degil! Gezinti yapmak icin 'Gezgin'i bulunuz." to player cancel event​

Son düzenleme:

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Skript ile yapabilirsin.
Bir not defteri aç ve içine şun yaz :
Kod:
on command /tpa:
    cancel event
    send "TPA komutunu kullanamazsiniz !" to player
on command /warp:
    cancel event
sonra o dosyayı kod.sk olarak kaydet (Kısaca sk dosyası olacak.) ardından "plugins/Skript/scripts" dizininin içine bunu at :) bu kadar basit...
Ayrıca o plugin dediğin şey ise essentials config.yml :)

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Skript ile yapabilirsin.
Kod:
on command /tpa:
    cancel event
on command /warp:
    cancel event
sonra o dosyayı kod.sk olarak kaydet (Kısaca sk dosyası olacak.) ardından "plugins/Skript/scripts" dizininin içine bunu at :) bu kadar basit...
Anlamadım :D Skype ekleyip anlatır mısınız?

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
La sennn naptın? Gitti. her şey gitti.![DOUBLEPOST=1404552078,1404502878][/DOUBLEPOST]
Skript ile yapabilirsin.
Kod:
on command /tpa:
    cancel event
on command /warp:
    cancel event
Kardeş üzgünüm Skript pluginin yüklemediğim için bozulmuş gibi göstermiş çok özür dilerim günahını aldığım için ama bu yine olmadı ? Napabilirim. Bu kod olmadı. Acaba -kod.sk'mı yapıcam çünkü scripts'in içindeki herşeyin başında "-" var.

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
La sennn naptın? Gitti. her şey gitti.![DOUBLEPOST=1404552078,1404502878][/DOUBLEPOST]
Kardeş üzgünüm Skript pluginin yüklemediğim için bozulmuş gibi göstermiş çok özür dilerim günahını aldığım için ama bu yine olmadı ? Napabilirim. Bu kod olmadı. Acaba -kod.sk'mı yapıcam çünkü scripts'in içindeki herşeyin başında "-" var.
Hayır "-" kapalı demektir.Arkadaş büyük ihtimal ile kodda forumda oldugu için Space ile yaptı sen şu şekilde yap.
Kod:
on command /tpa:
[tab]cancel event
[tab]send "<red>Uzgunum %player%,TPA komutunu kullanamazsiniz!" to player
Şeklinde dene.

Son düzenleme:

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hayır "-" kapalı demektir.Arkadaş büyük ihtimal ile kodda forumda oldugu için Space ile yaptı sen şu şekilde yap.
Kod:
on command /tpa
[tab]cancel event
[tab]send "<red>Uzgunum %player%,TPA komutunu kullanamazsiniz!" to player
Şeklinde dene.
.-. | :| | ._. | |: <-> :o <-> .-. | :| | ._. | |:
Yaptım fakat hala çalışmıyor? Group Manager'den sildim o komutu "Bu Komut İçin Gerekli Yetkiye Sahip Değilsin!" diyor her zaman ki gibi.[DOUBLEPOST=1404552948,1404552875][/DOUBLEPOST]
.-. | :| | ._. | |: <-> :o <-> .-. | :| | ._. | |:
Yaptım fakat hala çalışmıyor? Group Manager'den sildim o komutu "Bu Komut İçin Gerekli Yetkiye Sahip Değilsin!" diyor her zaman ki gibi.
Permissions eklemem gerekiyor mu?

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Zekilik başa bela :p La başına [tab] yazılır mı ben onu Tab tuşunu simge etsin diye yaptım buyur linki :p
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Minnettarım.

Kod:
1 on command /tpa:
2     cancel event
3     send "<red>Uzgunum %player%,TPA asdasdkomutunu kullanamazsiniz!" to player
Başında bir olacak mı? Yav kardeş ben bu Skript'i çözemedim attığım WinRAR'dakileri yapıp da Upload et at ya O.o