Bende Öle Düşündüm İnş Olur Ama Şimdi Bozarım Fln Dedim Sen Deyince Güvendim Ama2 komutu 1 komuta ata sonra close then run "komut" ile çalıştır. Düz mantık![]()
Krdş Olmuyor On Command Kullanıyorum Çalışmıyor , Benim Kendim Yaptığım Bir Komutu Kullanıyorum Ondan Olabilirmi ?2 komutu 1 komuta ata sonra close then run "komut" ile çalıştır. Düz mantık![]()
Açılmıyor Hata Çıkmıyor Video Olarak AtabilirimHata nedir? Birde yazdığın komutun fotosunu atar mısın?
Yazdığın kodun fotosunu atarsan daha iyi olur sanırım, videoya gerek yok.Açılmıyor Hata Çıkmıyor Video Olarak Atabilirim
Saol Denicem[DOUBLEPOST=1436267426,1436267357][/DOUBLEPOST]command /komutun:
tab.trigger:
tab.tab.execute player command "/komutun"
tab.tab.execute player command "/komutun"
then run "command yerine yazdıgın komutun"
Yazdığın kodun fotosunu atarsan daha iyi olur sanırım, videoya gerek yok.
Yazdığım yerde then run komutunu chest slotuna koycaksın biliyorsun dimi ?
Then Run u Kabul Etmio To Close Then Runu Kabul Edio Onu Yapıncada Çalışmıyo BukadarYazdığım yerde then run komutunu chest slotuna koycaksın biliyorsun dimi ?
command /komutburaya <player>:
executable by: console
trigger:
send "olduda bittide maşallah" to arg-1
open chest with 1 rows named "sandikisminiuzunkoyma" to player
format slot 3 of player with light green glass named "isimburaya" with lore "loreburaya" to close then run "komutburaya %player%"
Saol Ztn Birine Sordum Onun Dediğiyle Bişeyi Birleştirdim OlduKod:command /komutburaya <player>: executable by: console trigger: send "olduda bittide maşallah" to arg-1
Kod:open chest with 1 rows named "sandikisminiuzunkoyma" to player format slot 3 of player with light green glass named "isimburaya" with lore "loreburaya" to close then run "komutburaya %player%"
Tenk Yu KardişKardeşim burası bir forum. İstediğin kadar soru sorabilirsin çok fazla soru sordum diye bir şey yok. Ve konu açmadan önce araştırma yapd
Ve yardım edemeyeceğim için üzgünüm.