ibrahim1234680
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar CommandNPC ve Citizens bu 2 plugini serverime indirdiğimde hata veriyor. Galiba hemen hemen herkezde bu hatayı veriyor. Çözümünü Bilen Varsa Yazabilir mi ?
Citizens kendi başına çalışıyor cmdnpc citizens ile.Onları destekleyen pluginler plugins dosyasında olmayabilir indirirken gereken pluginlere bakarmısın yoksa kur öyle dene ..
kardeş dedigini yaptımda hala düzelmediCitizens kendi başına çalışıyor cmdnpc citizens ile.
1.7 isen ikisine de 1.7 indir son versiyon indirme.(citizensın son versiyon 1.8)
1.8 isen ikisinie de 1.8 indir
Ben spigotun 1.7.x - 1.8.x uyumlu versionunu indirdim1.7 misin 1.8 mi ona göre versiyon atacağım ? 1.7 ise 1.7.10 mu 1.7.2 mi
Ben spigotun 1.7.x - 1.8.x uyumlu versionunu indirdim
peki CommandNPC hangi version atarmsn onudaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bunu indir
direk son sürümü indirpeki CommandNPC hangi version atarmsn onuda
ARKADAŞ ! Bu nedir hala olmadı kardeş yardım için teşekkürler yinede. YOKMU BİLENdirek son sürümü indir
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bana Citizens lazım beLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bunu kullan eski versiyon ama bir dene başka bir npc plugini ama commandnpc olmaz
MALESEF YİNE OLMADIbunu da bir dene :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
1.7.2 için ama sende de çalışabilir(1.7.10 buglu diye pluginlerde)