[ÇÖZÜLDÜ] Essentials Broken [PLUGİN HATASI]

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler ben sunucu içerisinde IIS ile uğraşıyordum. Java hata verdi ve server kapandı, geri açtığımda kitler falan yoktu. 1 gün önceki kaydettiğim yedekten açtım, yine hatayı verdi. Essentials plugini klasöründe ''config.yml.broken'' dosyası oluşuyor. Hadi sorun az önce oldu diyelim, 1 gün önceki yedeği açtığım halde yine aynı. Yardımcı olursanız sevinirim...

Edit: sorunu başka bir plugin paketinden essentialsı alıp çözdüm bozuk olan essentialsdaki kit ayarlarını yeni buluğum essentialsa aktardım

Son düzenleme:

RapsyBaraRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeşim senin sorunun gibi birkaç konu daha buldum fakat kimse çözüm bulamamış sen şöyle yap essentialsı sil ve yeniden yükle daha sonra plugin içinden sakın gereksiz bir dosya silme veya yazım yanlışı olabilir. Yazdığın şeyi essentials desteklemiyo olabilir.

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
essentials kendini sıfırlıyor yedekteki configi attım yine aynı oldu sadece kitleri attım düzeldi gruplara göre yazı configleri var onu atarsam gidiyor

RapsyBaraRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
şöyle dene (atıyorum serverin sürümü 1.7.2) essentialsı silip 1.7.2 plugin paketi bul ve onun içersinden al essentialsları.

NOT: Bu sorunla ilk defa karşılaşıyorum bunun için aklıma gelen bütün çözümleri söylüyorum onun için eğer olmassa bana kızma olcak demiyorum ama olmazda demiyorum. Yinede iyi şanslar

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
cuma günü uzun süren bir bakım yapacağız deneyeceğim şimdiden yardımın için sağol