Yardım [ÇÖZÜLDÜ] Essentials Para

dostveviski

Yazıyor...
En iyi cevaplar
17
Oyun Sürümü
1.8.8
oyunda paralar çok haneli gözüküyor anlaşılamıyor mesela 1000000 bunların arasına nasıl . ekleyebilirim? essentials eco kullanıyorum . Örnek: 1.000.000

Son düzenleme:

DonsuzTurkk

java
En iyi cevaplar
4
oyunda paralar çok haneli gözüküyor anlaşılamıyor mesela 1000000 bunların arasına nasıl . ekleyebilirim? essentials eco kullanıyorum . Örnek: 1.000.000
Essentials'de böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. İConomy plugini var fakat onuda essentials kullanıyorsan çok önermiyorum. Zamanında birçok hatası vardı şuanda nasıl tam emin değilim. Skriptle halledilebilir ama öylede birçok sorun meydana gelebilir. Yine en iyisi bu şekilde kalmalı bence. :)

dostveviski

Yazıyor...
En iyi cevaplar
17
Essentials'de böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. İConomy plugini var fakat onuda essentials kullanıyorsan çok önermiyorum. Zamanında birçok hatası vardı şuanda nasıl tam emin değilim. Skriptle halledilebilir ama öylede birçok sorun meydana gelebilir. Yine en iyisi bu şekilde kalmalı bence. :)
Çok teşekkür ederim iconomy kullanmıyorum. Essentialsın hatalarını da asgariye indirmiş durumdayım. Bu sorunu da çözdüm çok sağolun <3

dostveviski

Yazıyor...
En iyi cevaplar
17
Nasıl çözdüğünü anlatır isen senin sorunun ile karşılan bir kişi var ise senden yardım almış olur :)
Çok mantıklı geldi. Arkadaşlar sorunu ben çözemedim lakin şu essentials sürümünü denerseniz yüksek ihtimalle çözülecektir, kendi kullandığım essentials jarı. çözülmez ise özelden ulaşın.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.