Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oyunda paralar çok haneli gözüküyor anlaşılamıyor mesela 1000000 bunların arasına nasıl . ekleyebilirim? essentials eco kullanıyorum . Örnek: 1.000.000
oyunda paralar çok haneli gözüküyor anlaşılamıyor mesela 1000000 bunların arasına nasıl . ekleyebilirim? essentials eco kullanıyorum . Örnek: 1.000.000
Essentials'de böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. İConomy plugini var fakat onuda essentials kullanıyorsan çok önermiyorum. Zamanında birçok hatası vardı şuanda nasıl tam emin değilim. Skriptle halledilebilir ama öylede birçok sorun meydana gelebilir. Yine en iyisi bu şekilde kalmalı bence.
Essentials'de böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. İConomy plugini var fakat onuda essentials kullanıyorsan çok önermiyorum. Zamanında birçok hatası vardı şuanda nasıl tam emin değilim. Skriptle halledilebilir ama öylede birçok sorun meydana gelebilir. Yine en iyisi bu şekilde kalmalı bence.
Çok mantıklı geldi. Arkadaşlar sorunu ben çözemedim lakin şu essentials sürümünü denerseniz yüksek ihtimalle çözülecektir, kendi kullandığım essentials jarı. çözülmez ise özelden ulaşın.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.