[ÇÖZÜLDÜ!]FTB/Technic/VOID/AT Çöküyor

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Benim sorunumu çözene tüm bölgeleri gezebileceğiniz Mucosoft Devleti seyahati veriyorum. İstediğiniz kadar sınırsız tüm bölgeleri gezebileceksiniz hemde tek başınıza. Tek yapmanız gereken benim sorunuma %100 çözüm bulmak. Sorunum biraz zor olduğu için ödüllü çözüm yapıyorum.

Bu modpacklı oyunlarda modpacklar ya açılmıyor ya da oyun içerisinde çöküyorlar. Ram var yeterince ve akıcı oyunlar hiç kasma yok FPS gayet normal. Neden oynayamıyorum? Daha önceden çalışıyordu sonradan oldu bu sorun. Çözene Sınırsız Mucosoft Devleti Seyahati!

Hata:
PHP:
OpenEye: Couldn't send pending crash report!

Beyler sorunun çözümü:
Önce forgesini yükleyiniz hangi sürümse sonra modları mods klasörüne atın Mcde açılıyor Ram azda çokta olsa açılıyor sorun böylece çözülmüş oldu :)

Son düzenleme:

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu oyunun kurulu olduğu bir dosya olması lazım.
ftb_launcher i başlattığın yerde o modpaketinin ismi olacak,ordan minecraft a ordan da crash-reportsa gel.
Daha sonra en son verdiği hatayı buraya gönder bizde fikir sahibi olalım.Lütfen.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
ftb_launcher i başlattığın yerde o modpaketinin ismi olacak,ordan minecraft a ordan da crash-reportsa gel.
Daha sonra en son verdiği hatayı buraya gönder bizde fikir sahibi olalım.Lütfen.
Tamam birazdan göndereceğim. Önce bir oyunu açayım :)[DOUBLEPOST=1437598699,1437595363][/DOUBLEPOST]
Paylaşamadım yaklaşık 1 saat forum çöktü 1 saattir hazırdı buyrun :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1437599882][/DOUBLEPOST]Hata: OpenEye: Couldn't send pending crash report!

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
zamanın varsa bana ulaş team wieverle bi 10 20 dk uraşırsam çözerim muhtemelen

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır bu eskisi. Artık Mucosoft hesabını kullanıyorum. Koskoca kullanıcı adımda yazıyor illa söylemem mi gerekiyor :D[DOUBLEPOST=1437726704,1437726664][/DOUBLEPOST]
Kullanıcı adımı da deneyip giremiyor musun? Biraz dener insan mantıklı olur.
yöneticilere söyleyelim de skype adresi ekleme yeri koysunlar hakkında bölümüne.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
yöneticilere söyleyelim de skype adresi ekleme yeri koysunlar hakkında bölümüne.
Var zaten.[DOUBLEPOST=1437729440,1437727169][/DOUBLEPOST]Beyler sorunun çözümü:
Önce forgesini yükleyiniz hangi sürümse sonra modları mods klasörüne atın Mcde açılıyor Ram azda çokta olsa açılıyor sorun böylece çözülmüş oldu :)