- En iyi cevaplar
- 1
Benim sorunumu çözene tüm bölgeleri gezebileceğiniz Mucosoft Devleti seyahati veriyorum. İstediğiniz kadar sınırsız tüm bölgeleri gezebileceksiniz hemde tek başınıza. Tek yapmanız gereken benim sorunuma %100 çözüm bulmak. Sorunum biraz zor olduğu için ödüllü çözüm yapıyorum.
Bu modpacklı oyunlarda modpacklar ya açılmıyor ya da oyun içerisinde çöküyorlar. Ram var yeterince ve akıcı oyunlar hiç kasma yok FPS gayet normal. Neden oynayamıyorum? Daha önceden çalışıyordu sonradan oldu bu sorun. Çözene Sınırsız Mucosoft Devleti Seyahati!
Hata:
Beyler sorunun çözümü:
Önce forgesini yükleyiniz hangi sürümse sonra modları mods klasörüne atın Mcde açılıyor Ram azda çokta olsa açılıyor sorun böylece çözülmüş oldu
Bu modpacklı oyunlarda modpacklar ya açılmıyor ya da oyun içerisinde çöküyorlar. Ram var yeterince ve akıcı oyunlar hiç kasma yok FPS gayet normal. Neden oynayamıyorum? Daha önceden çalışıyordu sonradan oldu bu sorun. Çözene Sınırsız Mucosoft Devleti Seyahati!
Hata:
PHP:
OpenEye: Couldn't send pending crash report!
Beyler sorunun çözümü:
Önce forgesini yükleyiniz hangi sürümse sonra modları mods klasörüne atın Mcde açılıyor Ram azda çokta olsa açılıyor sorun böylece çözülmüş oldu
Son düzenleme: