[ÇÖZÜLDÜ]İngilizcesi iyi olan bi bakabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KeremBey53

EfsaneOyuncu
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Bilgisayarıma bir damacanalık su döküldükten uzun bir süre sonra yeni bir bilgisayarla geri geldim. Herneyse :D.

Spigot'ta yabancı bir arkadaşa, eklentinin kaynak kodlarını kullanabilir miyim diye sordum(tabii ki ingilizce olarak). Ama verdiği cevabı pek anlamadım. İngilizceyi az çok bilsemde bilmediğim kelimelerle cevap verdi arkadaş.

Verdiği cevap bu: As long as you credit me, of course !

Sondaki "of course", "elbette, tabii ki" anlamına geldiğini biliyorum ama diğerlerini anlayamadım. Tam olarak ne anlama geliyor bu?

dokk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
translate.google.com Yardımcı olur heralde ? Böyle Gereksiz konular açmayın yaa @Hsbas

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Ödeme falan istemiyor. Kaynak kodlarını düzenleyip kullandıktan veya başka bir yerde paylaştıktan sonra asıl kod sahibinin kendisi olduğunu belirttiğin sürece sıkıntı yok diyor. Yani pluginin kodlarını değiştirdikten sonra "bu plugin bana ait" dersen iznim yok demek istiyor.

Son düzenleme:

dokk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ödeme falan istemiyor. Kaynak kodlarını düzenleyip kullandıktan veya başka bir yerde paylaştıktan sonra asıl kod sahibinin ben olduğunu belirttiğin sürece sıkıntı yok diyor. Yani pluginin kodlarını değiştirdikten sonra "bu plugin bana ait" dersen iznim yok demek istiyor.
Biz çok yanlış tercüme etmişiz ahaha :D 4 Dakika Güldüm :D :D @ImLeGenD53 , IRFN Dogrudur, Benim ingilizce Lise 1 ingilizcesi. Tam bilmiyor olabilirim.

KeremBey53

EfsaneOyuncu
En iyi cevaplar
0
Ödeme falan istemiyor. Kaynak kodlarını düzenleyip kullandıktan veya başka bir yerde paylaştıktan sonra asıl kod sahibinin ben olduğunu belirttiğin sürece sıkıntı yok diyor. Yani pluginin kodlarını değiştirdikten sonra "bu plugin bana ait" dersen iznim yok demek istiyor.
Prof. IRFN Bey, bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. :D
Biz çok yanlış tercüme etmişiz ahaha :D 4 Dakika Güldüm :D :D @ImLeGenD53 , IRFN Dogrudur, Benim ingilizce Lise 1 ingilizcesi. Tam bilmiyor olabilirim.
Ben gülmeye yeni başladım. :D

(Düzenleme): Adama çoktan benim kredim yok dedim ama :D. Mesajı silip baştan yazsam iyi olur.

TheEye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adımı belirttiğin sürece evet! diyor adam kullanabilir miyim gibi bir şey demişsin sanırım .s

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Siz So' Kredi ile Credit olayını karıştırmışsınız sanırım :p

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ödeme falan istemiyor. Kaynak kodlarını düzenleyip kullandıktan veya başka bir yerde paylaştıktan sonra asıl kod sahibinin kendisi olduğunu belirttiğin sürece sıkıntı yok diyor. Yani pluginin kodlarını değiştirdikten sonra "bu plugin bana ait" dersen iznim yok demek istiyor.
Doğrusunu benden önce belirten olmuş^^

As long as you credit me, of course !
benden bahsettiğin sürece, tabii ki !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...