[Çözüldü] Komut Yazınca Bekletmesi

Muhammet Uçar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Pluginler her şekilde daha avantajlıdır. Skript daha kolay olduğu için yapabilecek kişi sayısı da daha fazla olur. Elindeyse her şekilde plugini kullanmak avantajlı. Özellikle büyük skriptler ile pluginler arasında büyük bir performans farkı oluşabiliyor. @TheProfessional 'ın acı çektiği konular :(

Ya şöyle şeyler demeyin içim gidiyor :( Ben de çok uğraştım java yazabilmek için ama tek yapabildiğim server açılırken ve kapanırken konsolda "Plugin Aktif" "Plugin Deaktif" yazısını çıkarmak oldu :alay:

Birde bu alıntının altında sormak isterim. Mesela serverde skriptsiz 50 plugin varken mi daha avantajlı olur yoksa skriptli 20 plugin mi ? Birde skript plugini kendi boyutundan daha mı çok kastıyor sunucuyu ? Çünkü .jar'ının boyutu Sk.Query+SkLibrary ile birlikte felan 2 KB tutuyor. Bu boyut da 30 plugine eş değer bence.(Sanırım ne dediğimi anlatamadım ama olsun :))

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya şöyle şeyler demeyin içim gidiyor :( Ben de çok uğraştım java yazabilmek için ama tek yapabildiğim server açılırken ve kapanırken konsolda "Plugin Aktif" "Plugin Deaktif" yazısını çıkarmak oldu :alay:

Birde bu alıntının altında sormak isterim. Mesela serverde skriptsiz 50 plugin varken mi daha avantajlı olur yoksa skriptli 20 plugin mi ? Birde skript plugini kendi boyutundan daha mı çok kastıyor sunucuyu ? Çünkü .jar'ının boyutu Sk.Query+SkLibrary ile birlikte felan 2 KB tutuyor. Bu boyut da 30 plugine eş değer bence.(Sanırım ne dediğimi anlatamadım ama olsun :))
Veritabanını vb. şeyleri olaya katmadığın sürece plugin daha avantajlı, Sk.Query kullanmıyorum zaten :( Neden avantajlı dersen; Plugin direk java olarak kullanılıyor ama skript ilk olarak İngilizce olan kodları java'ya çevirerek kullanıyor. Dediğim gibi (demediysem neyse işte diyorum :( ) Skript javaya göre çok çok daha kolay, zaten bir dil bile değil java gibi. Java'da zorlanman gayet doğal (aynı ben :( )