[ÇÖZÜLDÜ] Lütfen Yardım Edin - Eclipse - GUI

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaş öncelikle şimdiden bu konuda bana yardımcı olan bütün arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım. Yapamadığım konu şudur ; GadgetsMenu adında bir GUI class'ım bulunmakta. Bu class'ın içerisindeki 3 eşyadan birine tıklandığında, Dolap adlı class'da ki GUI'yi açmasını istiyorum. Bu olayı çok denedim hatta Dolap için bir InventoryClickEvent bile koydum. InventoryClickEvent'de ki displayname ve lore'u GadgetsMenu adlı class'da ki GUI içerisindeki Dolap eşyası ile aynı yaptım. Ama GadgetsMenu class'ında ki GUI'de bu dolap eşyasına basıldığında Dolap GUI'si açılmıyor hatta GadgetsMenu GUI'si kapanıyor. Pek açıklayıcı olamamış olabilirim bu işlerde çok tecrübem bulunmamakta lütfen kusuruma bakmayın.

@CrafterMan24 @KRHN @SFKY

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
O classları bana özel mesajdan gösterebilir misin?
Bu şekilde hataları kapatıp sana yenisini gönderebilirim.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Pek vaktim olmadığından kodları acele acele inceledim, yani hatalarım olabilir ama şunu bir dene bence: Bir yerde eğer eşya metaya sahipse guiyi kapatmasını söylemişsin, şimdi o dolap eşyaları metaya sahip olduğu için asla ikincil guiyi açamayacak mantıken.
  1. if(e.getCurrentItem()==null || e.getCurrentItem().getType()==Material.AIR || e.getCurrentItem().hasItemMeta()) {
  2. p.closeInventory();
  3. }
Bu kısımdan bahsediyorum. Dediğim gibi acele inceledim, hatası olabilir ama yine de dene.

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pek vaktim olmadığından kodları acele acele inceledim, yani hatalarım olabilir ama şunu bir dene bence: Bir yerde eğer eşya metaya sahipse guiyi kapatmasını söylemişsin, şimdi o dolap eşyaları metaya sahip olduğu için asla ikincil guiyi açamayacak mantıken.
  1. if(e.getCurrentItem()==null || e.getCurrentItem().getType()==Material.AIR || e.getCurrentItem().hasItemMeta()) {
  2. p.closeInventory();
  3. }
Bu kısımdan bahsediyorum. Dediğim gibi acele inceledim, hatası olabilir ama yine de dene.
Hocam bu kısmı size attığım gibi paste2.org'a düzenlenmiş şekilde uploud edip özelden yollarmısınız acaba. Zahmet olmazsa