[Çözüldü]Mount&Blade Warband Bulanık Yazı Sorunu

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Mount&Blade Warband da yazılar çok bulanık gözülüyor.Yardım :(

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ekran görüntüsünü paylaşabilir isen daha rahat yardımcı olabiliriz. (Garanti veremiyorum ama.)

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Ekran çözünürlüğünü yükselt, mesela benim monitörün 1440x900 "widescreen" yani ratio = 16:10. Ratio'yu düzgün seçmelisin.

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
En yüksek ayarlara aldım ama nafile.Önceden böyle bir sorun yoktu.
[DOUBLEPOST=1408708366,1408706489][/DOUBLEPOST]Yardım edin :(

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunun orijinal mi? Orjinal değilse orijinal al çok ucuz oyun 10 TL bile değil heryerden rahatlıkla alabileceğin bir oyun.. Yapımcıları Türk onlarada destek olmuş olursun.. Yinede yardımcı olmaya çalışıcam..

Şu ayarları dene.. Resimlerde bulanık gelmedi bana belki gözünde bir şey vardır.. Belkide resimden dolayı öyle bilemiyorum..

Son düzenleme:

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Oyunun orijinal mi? Orjinal değilse orijinal al çok ucuz oyun 10 TL bile değil heryerden rahatlıkla alabileceğin bir oyun.. Yapımcıları Türk onlarada destek olmuş olursun.. Yinede yardımcı olmaya çalışıcam..

Şu ayarları dene.. Resimlerde bulanık gelmedi bana belki gözünde bir şey vardır.. Belkide resimden dolayı öyle bilemiyorum..

Mount and blade zaten böyle değil mi? Sherien'in dediği gibi bence de gözünde bir şey olabilir. Eğer korsan ise biraz oynayıp orjinalini satın alabilirsin. Katkı sağlarsın ve daha kaliteli oyunlar çıkartmalarına yardımcı olursun. İyi forumlar,iyi Kebaplar. :D (Yanlış yazdı isem özür dilerim.)