[Çözüldü]Oyuncu hareketini kapama[Kaynak Kod PLugin Değil]

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Sadece oyuncu giriş yapınca çalışıcak
Oyuncuyu mesala /giris yazmadıgı sürece spawna teleportlayan ve hareket etmesini engelleyen bir plugin istiyorum
Yani mantık şu spawn coordinatlarında bir oyuncu giriş yaptığında değilse spawna ışınla ve orda haraket etmesini engelle tıpkı authme deki gibi
/giris yazınca düzelcek yürümeye devam edebilcek :) coordinatlar ile default spawn olmasına gerek yok ellede ayarlanabilir olabilir. x y z şeklinde

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sanırım oyuncu girince direk spawna ısınlanmasını istiyosun demi

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
İstediğin şey zaten AuthMe. Yapımı basit fakat kimsenin olan bir şeyi yapmak isteyeceğini sanmıyorum.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
İstediğin şey zaten AuthMe. Yapımı basit fakat kimsenin olan bir şeyi yapmak isteyeceğini sanmıyorum.
Authme de bu işlemi gören java kodunu verirmisniz bu işlere çok fransız kaldım ama :)
Kod:
package fr.xephi.authme.plugin.manager;

import java.io.File;

import org.bukkit.Bukkit;
import org.bukkit.Location;

import fr.xephi.authme.settings.CustomConfiguration;

public class EssSpawn extends CustomConfiguration {

private static EssSpawn spawn;

public EssSpawn() {
        super(new File("./plugins/Essentials/spawn.yml"));
        spawn = this;
        load();
    }

public static EssSpawn getInstance() {
        if (spawn == null) {
            spawn = new EssSpawn();
        }       
        return spawn;
    }

public Location getLocation() {
        try {
            if (!this.contains("spawns.default.world")) return null;
            if (this.getString("spawns.default.world").isEmpty() || this.getString("spawns.default.world") == "") return null;
            Location location = new Location(Bukkit.getWorld(this.getString("spawns.default.world")), this.getDouble("spawns.default.x"), this.getDouble("spawns.default.y"), this.getDouble("spawns.default.z"), Float.parseFloat(this.getString("spawns.default.yaw")), Float.parseFloat(this.getString("spawns.default.pitch")));
            return location;
        } catch (NullPointerException npe) {
            return null;
        } catch (NumberFormatException nfe) {
            return null;
        }
    }

}
Aradığım kod bumu ?[DOUBLEPOST=1406078098,1406078048][/DOUBLEPOST]
sanırım oyuncu girince direk spawna ısınlanmasını istiyosun demi
Oda olur ama sürekli ısınlıcak 1 kere değil[DOUBLEPOST=1406113500][/DOUBLEPOST]Schaffer79 O kdr basitse bana yapma sadece ışınlanma kodunu söyle madem biliyorsun istediğimi söyle kardeşim burda bizde 10 saat beklemeyelim[DOUBLEPOST=1406148953][/DOUBLEPOST]Hala bu konu hakkında biri plugin vermedi :( yada kaynak kod

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Öncelikle ben plugin istemiyorum kaynak kod istiyorum ve authme ile alakası yok ben kayıt plugini yapmıyorum sadece oyuncu haraket ederse spawna ışınlayan bir plugin yapmak istiyorum ve skript harici olsun sktript işimi görmüyor çalıssa bile kaynak kdoa ihtiyacım var direk java[DOUBLEPOST=1406159313,1406156678][/DOUBLEPOST]
Kod:
    public void onPlayerMove(PlayerMoveEvent event) {
            Player player = event.getPlayer();

player.performCommand("mcfwspawn");
            }
bu şekilde spawna ısınladıgı için bir nevi oyuncu hareketini spawnda sıkıstırmıs oluyor benim işimi gördü konu çözüldü