[ÇÖZÜLDÜ] PLOTWORLD GROUPMANAGERİ AYARLAMA

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Plotworld Dünyası Açtım . Sonra Orda A-Oyuncu Diye Grup Oluşturup Permlerini Yaptım. Ama Plotworlde gelenin Direk Naıl A-Oyuncu Olmasını sağlarım ? A-Oyuncu plotworld de default olcak yani

EDIT . MODERATOR KONUYU SILERMISIN SORUNU COZDUK BIZ

EDIT. ÇÖZÜM PLUGINS/GROUPMANAGER/WORLDS/WORLD/GROUPS.YML KOPYALAYIP
PLUGINS/GROUPMANAGER/WORLDS/PLOTWORLD/GROUPS.YML İLE DEĞİŞTİRİYORUZ VE OYUNCU NUN ALTINA ŞU YETKİLERİ EKLİYORUZ
- plotme.use
- plotme.use.claim
- plotme.use.auto
- plotme.use.home
- plotme.use.add
- plotme.use.remove
- plotme.use.deny
- plotme.use.undeny
- plotme.use.sell
- plotme.use.clear

bu komutları eklemeniz yeterlidir.

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Komut bloğuyla olacağını sanmıyorum yarın girince deneyeceğim biraz inş. Bulcam
Edıt komut bloğuylada olur ama komt bloğu olmadan yapmaya çaşacağım

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bunu GroupManger in configinde bulunan mirrors ile yapabilirisn. World un hizzasinda bir plotme dunyasi ac. Ama world_nether in hizassinda olmadigina dikkat et. Yani soyle olsun. Ve <> isaretlerinin arasina kendi plotme dunyanin ismini yaz.
Kod:
        world:
          world_nether:
          - users
          - groups
          world_the_end:
          - users
          - groups
        <PlotMe>:
          <Plotme>:
          - users
          - groups
Sonra GroupManager in icinde plotme ye ozel olarka acilan bir world goruceksin ve icerisinde de hic ayarlanmamis bir groups ve users .yml gorecesin. Bunlari ayarlayabilirsin. World de oyuncu olarak ayarladigin default u burada istedigin gibi ayarlayabilirsin. Ama mirrors u dogru ayarladigindan emin ol yoksa pluign kafayi yer. Tabi .yml leride dogru kodlamalisin yoksa senin kodlarini anlamaz ve yine kafayi yer. Basarilar. Yardimi olursa bir begeniyi cok gorme. Saat 01:15 de yardim yani sonucta.

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu GroupManger in configinde bulunan mirrors ile yapabilirisn. World un hizzasinda bir plotme dunyasi ac. Ama world_nether in hizassinda olmadigina dikkat et. Yani soyle olsun. Ve <> isaretlerinin arasina kendi plotme dunyanin ismini yaz.
Kod:
        world:
          world_nether:
          - users
          - groups
          world_the_end:
          - users
          - groups
        <PlotMe>:
          <Plotme>:
          - users
          - groups
Sonra GroupManager in icinde plotme ye ozel olarka acilan bir world goruceksin ve icerisinde de hic ayarlanmamis bir groups ve users .yml gorecesin. Bunlari ayarlayabilirsin. World de oyuncu olarak ayarladigin default u burada istedigin gibi ayarlayabilirsin. Ama mirrors u dogru ayarladigindan emin ol yoksa pluign kafayi yer. Tabi .yml leride dogru kodlamalisin yoksa senin kodlarini anlamaz ve yine kafayi yer. Basarilar. Yardimi olursa bir begeniyi cok gorme. Saat 01:15 de yardim yani sonucta.

Yardım İçin Teşekkürler Beğenini Verdim . Ama Bunu Oyun İçinden Bir Komutla Ayarlayamazmıyım ? Kurucu Ben Değilim :)

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Malesef bunun ayarini hic gormedim. Ama sizin icin bir daha arastirabilirim. Ama cok umitlenmenizi istemem.
Edit: Evet malesef yok.

popofluoglu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
aynı sorunu bende yaşıyorum ama serverın dosyalarını acamıyorum sadece plugın falan atabılıyorum ayarlı group manager vr mıdır