[CÖZÜLDÜ]Tab TUSUNU ENGELEME

Berkan_TR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Minecraft Serverimde Taba Basarak Komut lar Gözüküyor Onu Nasıl Engelleye Bilirim
Yardimlarinizi Bekliyorum

NitradoIEmre

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Plugine gerek yok.Öncelikle sunucu spigot olması lazım, spigot ise minecraftbukkit>spigot.yml gir, tab-complete: 0 yap, bukadar.
Ha eğer benim spigot değil spigotta yapmam diyor isen craftbukkit içinde bu plugin ile engelleyebilirsin:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İyi forumlar...

NitradoIEmre

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Benim spigot için verdiğim ayar, en iyisi derim.Linkini verdiğiniz ayarı yapar ise mecburi 2 plugin yüklemek zorunda ama dediğim ayarda sadece 1 i 0 yapıyorsun baska birsey yok.[DOUBLEPOST=1418564327,1418564285][/DOUBLEPOST]
Benim spigot için verdiğim ayar, en iyisi derim.Linkini verdiğiniz ayarı yapar ise mecburi 2 plugin yüklemek zorunda ama dediğim ayarda sadece 1 i 0 yapıyorsun baska birsey yok.
Edit: belki craftbukkit ise onu önerdim yoksa ilk çözüm pluginsiz.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim spigot için verdiğim ayar, en iyisi derim.Linkini verdiğiniz ayarı yapar ise mecburi 2 plugin yüklemek zorunda ama dediğim ayarda sadece 1 i 0 yapıyorsun baska birsey yok.[DOUBLEPOST=1418564327,1418564285][/DOUBLEPOST]
Edit: belki craftbukkit ise onu önerdim yoksa ilk çözüm pluginsiz.
2 plugin? Direk attigim plugini (ki ben yazdim hata durumunda destegi benim) attigi taktirde direk tum oyunculardan tab i kullanmayi engelliosun

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama senin verdiğin isimlerde tab yapmayıda engelliyor diğeri ise isimleri engellemiyor :)

SON TEKNOLOJI IPADIMDAN GONDERIYORUM (iPad 2 :/)

NitradoIEmre

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Evet hey neyse..
O değilde şu alltta ipdadimdan falan gönderiyom yazıyor bazıları onu bizmi yazıyoruz ?

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tapalatk da imza olarak ayarlıyorsun yazının altına otomatik koyuyor

SON TEKNOLOJI IPADIMDAN GONDERIYORUM (iPad 2 :/)