[Çözüldü] Ugraşan herkes'e teşekkürler

yavuzkel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çözüldü sonunda Komple 0 dan yükleyim tekrar 8 saat boyunca editledim
Yardım eden hekese teşekkürler

Ekli dosyalar

• 2017-06-22_15.07.15.png
    2017-06-22_15.07.15.png
    369.9 KB · Görüntüleme: 298
Son düzenleme:

Leforfs

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Essentials chat yuklumu? Yuklu degilse hemen yukle ve /essentials reload yaz. Sonra essentials config dosyasina gir ve essentials chat bolumunu bul. Ve format : kismini verdigim resimdeki gibi yap, kaydet ve reload at.
Son olarakta factionstaki conf.json daki chatTagInsertIndex' i 0 yap serveri yeniden baslat.

Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
En iyi cevaplar
0
Faction config.yml > chatTagInsertIndex 0 yaparak düzeltebilirsin belki?

BYDerin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hocam grublarda sıkıntı var sen hazır plugin paketlerin içindeki groupmanager ve essentials klasörlerini al onları kullan
önerilen paketler (m c-t r plugin paketi),(AhmetMelihTR Plugin Paketi),(Egen7 Plugin Paketi),(TheLegend Plugin Paketi) bunları kullanabilirsin essentials ve groupmanagerleri sorunsuzdur.

yavuzkel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
m c t r kullanıyorum şu an.essentials ve group manageri sıfırdan geri yükleme düşüncem var ama komple gider diye tırsıyorum :D
hocam grublarda sıkıntı var sen hazır plugin paketlerin içindeki groupmanager ve essentials klasörlerini al onları kullan
önerilen paketler (m c-t r plugin paketi),(AhmetMelihTR Plugin Paketi),(Egen7 Plugin Paketi),(TheLegend Plugin Paketi) bunları kullanabilirsin essentials ve groupmanagerleri sorunsuzdur.

format kısmı bu sekılde '{DISPLAYNAME} {MESSAGE}' essentialschatıde yukledım ve chatTagInsertIndex 0
Essentials chat yuklumu? Yuklu degilse hemen yukle ve /essentials reload yaz. Sonra essentials config dosyasina gir ve essentials chat bolumunu bul. Ve format : kismini verdigim resimdeki gibi yap, kaydet ve reload at.
Son olarakta factionstaki conf.json daki chatTagInsertIndex' i 0 yap serveri yeniden baslat.
Hala aynı ama

PF komple essentials groupmanager faction sildim yükldim gene aynı

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Map yapma sunucunuza gereksiz pluginler yüklemişsiniz. Bence serveri kurun pluginleri kendiniz tek tek yükleyin sıfırdan. Nasıl olsa map yapma serveri fazla gereği olmaz diye düşünüyorum.

yavuzkel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Map yapma sunucunuza gereksiz pluginler yüklemişsiniz. Bence serveri kurun pluginleri kendiniz tek tek yükleyin sıfırdan. Nasıl olsa map yapma serveri fazla gereği olmaz diye düşünüyorum.
Map + Açıcagım server için totptan hazırlık hocam sadece map olsa worlguard world edit essentials vb yüklemem yeter

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Map + Açıcagım server için totptan hazırlık hocam sadece map olsa worlguard world edit essentials vb yüklemem yeter
Faction server paketi yüklemek yerine sadece gerekli pluginleri yükle ardından essentials ve group manageri kendin ayarla. Başka bir plugini ayarlaman daha zor olucaktır.

Akifmi37

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Multi-core pluginin konfigine bak ordan gelmiş olabilir
Yada Klan Plugini ile ilgilidir