blade20090999
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
- Ruh hali
Oyuncu Servere join yapınca çalışıcak bir kod istiyorum.
on login:
send "Hosgeldin" to player
broadcast "%player% Sunucummuza girdi !"
on first login:
send "Hosgeldin" to player
broadcast "%player% Sunucummuza ilk defa girdi !"
lafı agzımdan çaldınnnBen de plugin yerine Skript yap demeye gelmiştim
Skript demişsiniz fakat skript te if else yapıalrını javayı kullanmak istiyorum benimki basit bi plugin olmucak java ile plugin haricinde databeselerle uğraşıcamI like Skript :
Kod:on login: send "Hosgeldin" to player broadcast "%player% Sunucummuza girdi !" on first login: send "Hosgeldin" to player broadcast "%player% Sunucummuza ilk defa girdi !"
Hiç gereği yok skript ile her şey hallolur. O kadar şeyle uğraşmanın hiç anlamı da yok zatenskriptmi aha o konudan hiç anlamıom ama ugrasıcam cevap için sagol[DOUBLEPOST=1406134860,1406134578][/DOUBLEPOST]
Skript demişsiniz fakat skript te if else yapıalrını javayı kullanmak istiyorum benimki basit bi plugin olmucak java ile plugin haricinde databeselerle uğraşıcam
mesela neler olsun istiyorsunuz ?javayla beraber skriptin direk kod olarak kullanıldığı bir video yada rehber kaynağını verirseniz sevinirim.
Plugin istemiyor muydun ?yapıcağım program hem c# hemde java ile çalışacağı için haliyle if fyapılarına ve asıl kod yapısına ihtiyaç duyuorum. eğer skripte java kod ekleyebiliyorsak bunla alakalı videolar arıyorum
türkçe videolar bulacagını sanmıyorum script de if mantıgıyapıcağım program hem c# hemde java ile çalışacağı için haliyle if fyapılarına ve asıl kod yapısına ihtiyaç duyuorum. eğer skripte java kod ekleyebiliyorsak bunla alakalı videolar arıyorum
import org.bukkit.event.EventHandler;
import org.bukkit.event.Listener;
import org.bukkit.event.player.PlayerJoinEvent;
import org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin;
public class T extends JavaPlugin implements Listener {
@EventHandler
public void onPlayerJoinEvent(PlayerJoinEvent event) {
if(event.getPlayer().hasPlayedBefore()) {
event.getPlayer().sendMessage("Iyi vakitler dileriz " + event.getPlayer().getName());
}else{
event.getPlayer().sendMessage("Sunucumuza ilk defa girdiniz sayin " + event.getPlayer().getName());
}
}
}
package me.ExpertFire.Welcome;
import org.bukkit.ChatColor;
import org.bukkit.entity.Player;
import org.bukkit.event.EventHandler;
import org.bukkit.event.Listener;
import org.bukkit.event.player.PlayerJoinEvent;
public class MyListener implements Listener {
public static Welcome plugin;
@EventHandler
public void onPlayerJoin(PlayerJoinEvent event){
Player player = event.getPlayer();
event.setJoinMessage(ChatColor.GREEN + "Welcome");
}
}
[DOUBLEPOST=1406144716,1406144608][/DOUBLEPOST]Buyur genç istediğin kod;
Welcome Message ile alakası yok fakat çalışma mantığı aynı.Kod:import org.bukkit.event.EventHandler; import org.bukkit.event.Listener; import org.bukkit.event.player.PlayerJoinEvent; import org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin; public class T extends JavaPlugin implements Listener { @EventHandler public void onPlayerJoinEvent(PlayerJoinEvent event) { if(event.getPlayer().hasPlayedBefore()) { event.getPlayer().sendMessage("Iyi vakitler dileriz " + event.getPlayer().getName()); }else{ event.getPlayer().sendMessage("Sunucumuza ilk defa girdiniz sayin " + event.getPlayer().getName()); } } }
Yada ben bu skript işine bulaşmadan kenarından sıyrılsam gerçekten plugin yapmak istediğim zaman uğraşırım çünkü şu an yapıcağım plugin serverlerde hile engellemesini engelleyen asıl c# la yazdığım programı serverde desteklemesi için yazıyorum ufak tefek şeyler gerekio onuda burdan takviye etmeye çalışıyorum join yapınca sorgulamalar falantürkçe videolar bulacagını sanmıyorum script de if mantıgı
c# skript
int degisken = 5 # set {degisken} to 0
if (degisken == 4) # if {degisken} is 4
sadece bunları biliyorum mantıgını anlaman icin neredeyse aynı