ÇÖZÜLDÜ

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
1. Sorun:
Faction'da oyuncuların factionu gözükmüyor! Ne yapabilrim? essentialks ayarları fln değil. Başka birşeyden ole oldu.

2.Sorun:
Jobslarda oyunucunun isminini sol tarafında Madenci fln yazmasını istemiyorum. Nasıl Yapabilrim?

1.İstek:
Oyuncu Arsalardaysa isminini solunda chatta bişi yazınca &6[&aArsadayim&6] yazsin. Bunu nasıl yapabilirm?

Şimididem Teşekkürler..

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Essentialsin chat ayarlarında {WORLD} yazar onun için plotworld yerine Arsadayim diye aç worldu?

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Sorun : O soruna doğru dürüst cevap yazabilmek için hangi sürüm factions kullandığınızı söylemelisiniz.

2. Sorun : Emin olamıyorum ancak jobs plugininnin klasöründeki general config dosyasındaki modify-chat satırını false yapmanız yeterli olacaktır sanırım.

1. İstek : Bunun için arkadaşın dediği gibi Essentials Chat kullanabilirsin. Ancak eğer bunu yaparsan muhtemelen dünyada olduğunda da yanında world yada eğer farklı şekilde ayarlarsan Arsadayım yazısı çıkabilir. Bu konuda pek fazla bilgim yok.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Konu çözüldü. Herzamankii gibi açtığım konunu çözüümüünü kendim buldum :([DOUBLEPOST=1434307003,1434306964][/DOUBLEPOST]R
1. Sorun : O soruna doğru dürüst cevap yazabilmek için hangi sürüm factions kullandığınızı söylemelisiniz.

2. Sorun : Emin olamıyorum ancak jobs plugininnin klasöründeki general config dosyasındaki modify-chat satırını false yapmanız yeterli olacaktır sanırım.

1. İstek : Bunun için arkadaşın dediği gibi Essentials Chat kullanabilirsin. Ancak eğer bunu yaparsan muhtemelen dünyada olduğunda da yanında world yada eğer farklı şekilde ayarlarsan Arsadayım yazısı çıkabilir. Bu konuda pek fazla bilgim yok.
cevap için teşekkürler. Ama sorunu şözdükten sonra gördüm mesajını :D