ShiodomeMiuna
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 11
Birdaha Dia***'ye yardım Etmeyeceğim.
Son düzenleme:
Kardeş beleşe mg skripti yazarmısın ?öööööf saçmalamışsınız
PHP:command /lobi: trigger: set {hareketetmedi.%player%} to 1 message "&6[&5Test&6] &cLutfen Farenizi Dahi Kipirdatmayin,3 saniye Icerisinde Isinlaniyorsunuz..." wait 1 seconds if {hareketetmedi.%player%} is set: wait 1 seconds if {hareketetmedi.%player%} is set: wait 1 seconds if {hareketetmedi.%player%} is set: bungeecord connect player to "lobi" on any movement: if {hareketetmedi.%player%} is set: delete {hareketetmedi.%player%} message "&6[&5Test&6] &cHareket Ettigin Icin Lobiye Gitme Islemi Iptal Oldu!"
Nö daha farklı ama gibi gibiCastle Wars'ımı kastettin ?
Canım arkadaş hareket edince lobiye gitmeyi iptal etmesini istemiş.Bu işlem veya benzeri şeyler hatalı çalışacaktır, en azından Bukkit için böyle. Şunu kullanmanız daha iyi olacaktır;PHP:on move: cancel event
PHP:on move: teleport player to player
Çoğu kişi hata yapmış ben onun cevabını söyledim. Skript pek anladığım bir şey değil ne yazık ki.Canım arkadaş hareket edince lobiye gitmeyi iptal etmesini istemiş.
on any movement skquery'de var ve daha mantıklı değilmi ?
Yanılıyorsunuz, detaylı bilgi için;Skriptle Plugin arasındaki tek fark, Skript Düz ingilizce olmasına rağmen javaya çevirmesinden ötürü lag olması.
sonra skript bug yapar, oyun 1 defa hereket ettirildi diye anlamıyor ki, sen bu komutla ileri geri basman en az 100 tane teleporta eşit olacak, sonra 10 kişi aynı anda yapsın, suçu skripte atarsınızBu işlem veya benzeri şeyler hatalı çalışacaktır, en azından Bukkit için böyle. Şunu kullanmanız daha iyi olacaktır;PHP:on move: cancel event
PHP:on move: teleport player to player
Teleport olmak harekete girmiyor, en azından Bukkit'de.sonra skript bug yapar, oyun 1 defa hereket ettirildi diye anlamıyor ki, sen bu komutla ileri geri basman en az 100 tane teleporta eşit olacak, sonra 10 kişi aynı anda yapsın, suçu skripte atarsınızkarahan adama pluginle yaz ver
![]()
yani 1 saniye içinde 1000 satır teleport komutu lag yaratmaz diyorsunTeleport olmak harekete girmiyor, en azından Bukkit'de.
1 saniye içinde 1000 defa ışınlanmak için her oyuncu maksimum hareketleri yaptığında saniyede 5 defa ışınlanıyorsa sunucunda 200 kişi olması lazım 1000 defa ışınlanma gerçekleşmesi için. 200 kişiyi kaldırabilen bir sunucuya sahipsen 1 saniye içerisinde oyuncunun olduğu yere 1000 defa ışınlanması bir sıkıntı yapmaz. AuthMe'nin çalışma mantığı da oyuncuyu herhangi bir hareketinde olduğu yere ışınlamaktır bu arada.yani 1 saniye içinde 1000 satır teleport komutu lag yaratmaz diyorsun
Bilmem ben orada teleport ve cancel eventin farkını gösterdim, olabilir Skript bilmiyorum sonuçta.on any movement'te aynı işi görüyor @KRHN