Crash ÇÖZÜLDÜ

Davuddragon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba Arkadaşlar Batihostdan site aldım ve bu siteyi authmeye bağlamak istiyorum Batihostun Verdiği Sitenin admin panelinde configden neyi değiştireceğimi yazmış ama 3-4 kere yaptım yine aynı hatayı alıyorum ve server kapanıyor lütfen yardım edin

Bunlarada Bakarsanız Sevinirm NOT: Authme RELOADED 5.2 KULLANIYORUM!

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ZediaphBack

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayarları doğru yaptığınıza emin olun tek bir hatada authme çalışmaz.

Öncelikle sunucunu kapat

buradan en güncel authme sürümünü indir.

minecraft-batihost/plugins klasöründe bulunan Authme .jar ve klasör dosyasını sil

Yeni indirdiğin authme.jar dosyasını minecraft-batihost/plugins klasörünün içine at

Sunucunu başlat Authme klasörü tam yüklenince kapat

Batihost sitenin artık oyna.tc mi play.tc mi bilmiyorum ama paneline gir ayarlardan authme ayarlarına gir

Orayı ilgili alanlara yerleştir ayarları yaparken dikkatli yap tek bir hatanda authme kendini kapatır

Sorunun nedeni Authmen güncel olmadığı için verilen ayarlarla uyuşmuyor hata çıkarıyor güncellendiğinde sorunun çözülecektir. İyi forumlar dilerim

İnfumia

Software And Design
En iyi cevaplar
5
Buradaki video işini görecektir. Sürümle alakalı olacağını sanmıyorum. 5.2 Sürümünü kullanma yeterlidir.

Davuddragon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ayarları doğru yaptığınıza emin olun tek bir hatada authme çalışmaz.

Öncelikle sunucunu kapat

buradan en güncel authme sürümünü indir.

minecraft-batihost/plugins klasöründe bulunan Authme .jar ve klasör dosyasını sil

Yeni indirdiğin authme.jar dosyasını minecraft-batihost/plugins klasörünün içine at

Sunucunu başlat Authme klasörü tam yüklenince kapat

Batihost sitenin artık oyna.tc mi play.tc mi bilmiyorum ama paneline gir ayarlardan authme ayarlarına gir

Orayı ilgili alanlara yerleştir ayarları yaparken dikkatli yap tek bir hatanda authme kendini kapatır

Sorunun nedeni Authmen güncel olmadığı için verilen ayarlarla uyuşmuyor hata çıkarıyor güncellendiğinde sorunun çözülecektir. İyi forumlar dilerim
güncel sürümü md5 olayını desteklemiyor yeni geldim oturdum pcye bir bakayım gözden geçireyim tekrar yinede saol

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Batihost yardım ediyor hatta kendisi bağlıyor diye hatırlıyorum yapamazsanız destek açın onlar bağlar.