yav üslü olarak yazmıştım da forum algılamadı
Yalnız hala dalga geçiyorsun ._.[DOUBLEPOST=1413992841,1413992824][/DOUBLEPOST]
24 . 53 . 35 = ? not: 4 , 3 , 5 sayıları üslü olacaktı. Üslü olanları kalın yaptım.
yav üslü olarak yazmıştım da forum algılamadı
24 . 53 . 35 = ? not: 4 , 3 , 5 sayıları üslü olacaktı. Üslü olanları kalın yaptım.
Dostum anlamıyorsun galiba 8. sınıf sorusu bu basit gelebilir ama çözmeyi dene bi
2 üssü 4 = 16
5 üssü 3 = 125
3 üssü 5 = 243
Gerisini de sen çarp. Yalnız kusura bakma da bir de lise sınavına gireceksin hala böyle şeyler yapıyorsun. Hadi yapamadın bu kadar kolay bir şeyi hesap makinesi var. Hesap makinesine alt tarafı 2x2x2x2x5x5x5x3x3x3x3x3 yazacaksın.
Merhaba,24 . 53 . 35 = ? not: 4 , 3 , 5 sayıları üslü olacaktı. Üslü olanları kalın yaptım.
Merhaba,Okul dergisi için bir yazı hazırlamam gerekmekte konu serbest ama kesinlikle kendi ağzımdan olucak konuyu bulsan yeter ben yazarım .
yanlış 2+2=İllumunati2+2=4 diyolar hocam doğru mudur?
Hayır cevabını buldum 2+2=5'miş.yanlış 2+2=İllumunati
hocam mc de hayvan kesmek,domuz yemek,cehenneme (nether) gitmek günah mıdır?Hayır cevabını buldum 2+2=5'miş.
Ben ne bileyim git Nihat Hatipoğlu'na sorhocam mc de hayvan kesmek,domuz yemek,cehenneme (nether) gitmek günah mıdır?
Merhaba,
Benim "Vatan sen nereye, ben oraya" adlı bir yazım vardı. Bugün savaş sırasında yurtlarını terk eden Suriye vatandaşları ile Kurtuluş Savaşı sırasında yurtlarını terk etmeyen Türk'leri konu alıyordu. Bu tip güncel konular, kişilerin ilgisini çekebilir.
Düzeltme: Tepki toplayabilir ama iyi bir yazar, çelik bir zırh gibi olmalıdır. Eleştirileri geldikleri yere geri göndermelidir yani.
Baya şekil olmuşMerhaba,
Sorunun çözümünü aşağıdaki linkte izleyebilirsin. Kafana takılan bir şey olursa lütfen sor.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1413990802,1413990697][/DOUBLEPOST]
Merhaba,
Maalesef bugüne dek bilgi kuramı derslerinde hep kimya işlediğimiz için soruna cevap veremeyeceğim. Diğer alanlardaki sorularına yardımcı olmak isterim.