Çok Acil Yardım Bekliyorum. Yardım Edene Karşılığını Veririm.

Asist

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar, RPG Sunucu Kuracağım. Bunun İçin Moblar Yarattım Fakat Yarattığım Moblardan Enchli Yani Benim Kendi Yaptığım İtemlerin Düşmesini Nasıl Sağlarım mythicdrop Pluginini İndirdim Fakat Açıkçası Pek bir şey Anlamadım O Plugin'den Yardımlarınızı Bekliyorum. Yardımcı Olan Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür Ederim Kesin Sonuca Vardığımda Serverım'da 1 Aylık VIP Vereceğim.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Boss gibi bişise EpicBossGold Edition
Veya NPCleri pvp etkinleştiren bi plugin vardı

Asist

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hayır Boss Olsa Zaten Kolayca Halledebilirim. Misal Kurtların İsmi Yabani Köpek Server'ımda Bundan Misal %10 Oranla Keskinlik 1 Tahta Kılıç Düşecek Misal Veriyorum Zor Canavarlarlarda %5 Oranla Keskinlik 20 Demir Kılıç %10 Oranla Kes 15 Demir Kılıç Gibi Gibi.

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hayır Boss Olsa Zaten Kolayca Halledebilirim. Misal Kurtların İsmi Yabani Köpek Server'ımda Bundan Misal %10 Oranla Keskinlik 1 Tahta Kılıç Düşecek Misal Veriyorum Zor Canavarlarlarda %5 Oranla Keskinlik 20 Demir Kılıç %10 Oranla Kes 15 Demir Kılıç Gibi Gibi.
Komut bloğu ile spawner yapsak ve o spawnerdan çıkan mobun düşüreceği itemin oranını belirlesek :D (Bu arada sunucu için yardıma gelebilirim :D)

Asist

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@Pr1sonsoul Maalesef Olmaz Çünkü Mobları Spawner'dan Çıkartmıyorum.

Yardıma Gelebilirim Derken Anlamadım.