The JackJapool
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
MERHABA ARKADAŞLAR SİZE BİR SORUM OLACAK DİYELİM Bİ WORLD OLUSTURDUM O WORLDE NASIL /TPA ATMAYI /TPACCEPT FELAN KOMUT ENGELLEME NASIL YAPABİLİRİM SİMDİDEN TESEKKÜRLER.
Tam anlayamadim resimle anlatabilirmisin.[DOUBLEPOST=1388581772,1388577517][/DOUBLEPOST]Gerek Kalmadı Buldumpluginin permisson bölümünden dünyalar için yerler var ordan ayarlaya bilirsin mesela
not defterinden açma bu arada notepad++dan açTam anlayamadim resimle anlatabilirmisin.[DOUBLEPOST=1388581772,1388577517][/DOUBLEPOST]Gerek Kalmadı Buldum![]()
Bu komut ile de yapablilirisiz. Fakat eğer sadece bir dünyada komut değil de bir yetki kodunu yasaklamak isterseniz bu komutu kullanamazsınız. Bunun için GroupManager in configinden mirroring ayarlarını yapmalısınız. Mirroring ayarlarını rehebr konumda detaylı bir şekilde anlattım. Bunu da belki işinize yararsa diye veriyorum. Sorununuz çoktan çözüldü sanırım.dedigim aslında bu degildi belirledigin worlde kapatma idi oda /rg flag __global__ blocked-cmds /tpaoldugun world de kapatır.