o sadece comman blockda olur benim bildiğim bu[DOUBLEPOST=1427629630,1427629445][/DOUBLEPOST]@a
I Dislike Skript
[14:46:37 INFO]: CONSOLE issued server command: /tp @a -11 65 1707@a
I Dislike Skript
fazla anlamıyorum bu konudan biraz yardımcı olsan olurmuBir Değişken Yap , 2 Grup'lu
Mesela {mavigrup}
if {mavigrup} :
teleport to bilmem ne bilmem ne ..Bukadar basit
Sen tam anlat ben yapıyım ozaman. fazla anlamadım demek istediğinifazla anlamıyorum bu konudan biraz yardımcı olsan olurmu
oyundaki herkesi belirlenen tp noktasına ışınlayacakSen tam anlat ben yapıyım ozaman. fazla anlamadım demek istediğini
Hmm Yani herkes TP'lensin , Essentials'ta var zaten oraya git /tpall Yazoyundaki herkesi belirlenen tp noktasına ışınlayacak
to close then run "tp herkes -11 65 1707" buradaki "herkes" yazan bölüme ne yazarsak bütün oyuncuları ışınlar?
tamamda bunu bu kodla yapmamız gerekiyor chestcommand'dan rehber menüsü yapıyorumda..[DOUBLEPOST=1427630209,1427630176][/DOUBLEPOST]Hmm Yani herkes TP'lensin , Essentials'ta var zaten oraya git /tpall Yaz![]()
/tpall B)
tamamda bunu bu kodla yapmamız gerekiyor chestcommand'dan rehber menüsü yapıyorumda..Hmm Yani herkes TP'lensin , Essentials'ta var zaten oraya git /tpall Yaz![]()
if {mavigrup} ; olmasın o?Bir Değişken Yap , 2 Grup'lu
Mesela {mavigrup}
if {mavigrup} :
teleport to bilmem ne bilmem ne ..Bukadar basit
NEVERif {mavigrup} ; olmasın o?
if {mavigrup}; olması lazım : kodda hata çıkarmasın?
Tamam loop-player , felan fazla bilmediğimden farklı yöntemle yapıcam Bekle Biraz.[DOUBLEPOST=1427630396][/DOUBLEPOST]tamamda bunu bu kodla yapmamız gerekiyor chestcommand'dan rehber menüsü yapıyorumda..[DOUBLEPOST=1427630209,1427630176][/DOUBLEPOST]
tamamda bunu bu kodla yapmamız gerekiyor chestcommand'dan rehber menüsü yapıyorumda..
Çıkmaz.if {mavigrup}; olması lazım : kodda hata çıkarmasın?