FurkanYLMZ
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaslar sizlerden basit bir skript istiyecegim simdi bir oyun sunucusunda Oyun Yoneticisi donanim olarak degisiklik yapti diyelim serveri kapayip acmak istemiyor ve /reload yaziyor benim istegim su /reload yazinca Ornek ;
BroadCast tarafindan
[SUNUCU]Sunucu 10 Saniye Sonra yeniden baslatilacaktir.
[SUNUCU]Sunucu 9 Saniye Sonra yeniden baslatilacaktir.
[SUNUCU]Sunucu 8 Saniye Sonra yeniden baslatilacaktir.
Gibisinden oto mesaj atan ve reload atildiktan sonra online olan herkese msg olarak yada broadcasttan Reset atildi oyuna devam edebilmek icin tekrardan /login sifre yazarak giris yapin gibi oto mesaj olacak skript istiyorum eger yapilirsa herkes kullanabilir ve herkesin yararina olabilecegini dusunuyorum.
NOT : Fakat /reload yazdiktan sonra oto duyurudan sonra reload atilirsa super olur eger reload komutu ile skript cakismasi olursa skript icersine farkli komut ekleyebilir ve o komutla reset atabiliriz boylede olabilir.
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
BroadCast tarafindan
[SUNUCU]Sunucu 10 Saniye Sonra yeniden baslatilacaktir.
[SUNUCU]Sunucu 9 Saniye Sonra yeniden baslatilacaktir.
[SUNUCU]Sunucu 8 Saniye Sonra yeniden baslatilacaktir.
Gibisinden oto mesaj atan ve reload atildiktan sonra online olan herkese msg olarak yada broadcasttan Reset atildi oyuna devam edebilmek icin tekrardan /login sifre yazarak giris yapin gibi oto mesaj olacak skript istiyorum eger yapilirsa herkes kullanabilir ve herkesin yararina olabilecegini dusunuyorum.
NOT : Fakat /reload yazdiktan sonra oto duyurudan sonra reload atilirsa super olur eger reload komutu ile skript cakismasi olursa skript icersine farkli komut ekleyebilir ve o komutla reset atabiliriz boylede olabilir.
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Son düzenleme: