Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pc nize bakim yapmaniz gerekiyor.
size onerecegim 2 program var advanced system care ve
amd ekran karti kullaniyorsaniz
amd gaming evolved programi
nvidia ekran karti kullaniyorsaniz.
nvidia geforce experience programlari ile oyununuzu pc nize gore optimize edebilirsiniz.
O foto durdukça çok ifşa olursun (nası ifşa ettim ama )[DOUBLEPOST=1417781719][/DOUBLEPOST]o değil de herkesi toplayayım @Zurinqun@Iskefiyeli18@Iskekorowakurwa @Başkasını hatırlayamadı*
Advanced system care 8 yükle.
Anasayfasındaki Scan butonuna bas.
Hızlandırıcı özelliği var oyun için hızlandırıcıyı seç.
Alet çantasında driver booster var onu indir.
Oyunu açarken sağ tıkla ve Game Booster ile aç de.
Ehm. Klasik programlar Advanced System Care yada driver. Advanced System Care oyun hızlandırıcı bir program DEĞİLDİR. Hatta oyunla alakası bile yoktur. Aksine sizin bilgisayarınıza bakım yapmanıza olanak sağlar. Tıpkı avast, norton yada ccleaner gibi programların yaptığı temizleme işinde görevlidir. Hala özellikle onu önermenizi anlamadım. 2. olarak Driverlarda oyununuzda sadece en fazla 10 fps etki yapacaktır. Driverlar sadece sizin oyunda alabileceğiniz en iyi performansı ayarlamanızı sağlar. En azından Nvidia'da böyle. Örnek göstermek gerekirse.
Gördüğünüz üzere. Sadece sizi performans alabileceğiniz ayarlara getirmekten başka işe yaradığı şey pek söylenemez. Driverlar güncel olarak kurulmalıdır zaten buda oyunu pek etkilemeyecektir. Ne yazık ki şu an öyle bir teknoloji olmadığı için yeni bir ekran kartı 1. derece çözüm denebilir. Bu program yada driverlar zaten bilgisayarınızda sürekli yapmanız gereken şeyler. Yoksa oyunlarda FPS düşüşünden, bilgisayarın kasmasına yada virüs girmesine her şey başınıza gelebilir.
Orada gösterilen oyun yardımcı yada güçlendirici sadece arkaplanda çalışan programların gücünü azaltmakta. Zamanında bende kullandım bu tür programları hiçbir faydasını göremedim.
XueTr yükleyip gereksiz ve kullanmadığın çalışan herşeyi temelli silip(Force kill and delete*) onda sonra startup ve kernel startup order'ı temizleyeceksin al sana mis gibi bilgisayar
Onun dışında görev yöneticisinde 130 işlem benzeri bir rakam yazıyorsa yavaşça o bilgisayarı yere bırak derim
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.