muhammed1841
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Anadolu. Hızlı metro hattının başladığı yer, yani Pendik. :3Avrupa yakası mı anadolu yakası mı ?
Anadolu. Hızlı metro hattının başladığı yer, yani Pendik. :3Avrupa yakası mı anadolu yakası mı ?
Kızın yazdıklarına bir baktın mı?Helter'in hentaü gizleme taktiği:
1- Indie oyun arşivinizi açın.
2- Bir oyun seçip data klasörüne girin.
3- Data klasörü içerisinde "resources" adında bir klasör yaratın.
4- Yarattığınız klasöre birkaç config dosyası atın ve yeni bir klasör yaratın, mesele "ogg" gibi.
5- İçine arşivinizi saklayın.
Evet bu kadar, şimdi ise @Polkakorowakurwa 'yı çağırıyoruz ve onu dinliyoruz.
Hiçbir şey karşılıksız değil. Biz sadece yardım karşılığında bilgi istiyoruz.
Git Flash belleğe kaydet sonra onu kimsenin bilemeyeceği bir yerde sakla
Kimsenin BİLEMEYECEĞİ !
BİLEMEYECEĞİ (!)
Bilgisayarında saklamana gerek yok. Mega.co.nz gibi bir yerde üyelik aç ve orada sakla.
Maalesef hayır, ama dosyanın içeriği benim için önemli değil. Ben sadece kendi dosyalarımı öyle saklıyorum.Kızın yazdıklarına bir baktın mı?
Tamam da senin oraya depoladığından başka kimsenin haberi yoksa mantıken orada saklamış olursun. Bilgisayardaki kopyasını silersin, gerektiği zaman oradan indirir düzenlemeler yapar tekrar orada depolar (saklarsın).karşılığı çok istiyosan ben söylediginiz yöntemlerle dosyayı sana gönderiyim sende açmaya çalış ?
hem test etmiş oluruzby meraqlı[DOUBLEPOST=1429621829,1429621690][/DOUBLEPOST]
zaten şu an yükledim usb me yedek olarak.
Fakat bilgisayarımdakileri korumaya çalışıorm[DOUBLEPOST=1429621884][/DOUBLEPOST]
Bak depolamak önemli deil, saklayabilmek önemli...
Tamam da senin oraya depoladığından başka kimsenin haberi yoksa mantıken orada saklamış olursun. Bilgisayardaki kopyasını silersin, gerektiği zaman oradan indirir düzenlemeler yapar tekrar orada depolar (saklarsın).
İyi de yardım istemiş, senin nasıl sakladığını öğrenmek değilMaalesef hayır, ama dosyanın içeriği benim için önemli değil. Ben sadece kendi dosyalarımı öyle saklıyorum.
Açmaya çalış ? Bilgiyi vermen istemiştim.karşılığı çok istiyosan ben söylediginiz yöntemlerle dosyayı sana gönderiyim sende açmaya çalış ?
hem test etmiş oluruzby meraqlı
Masaüstündeki TTNET Pratik çözüm programı dosyalarının arasına arşiv saklamak*Helter'in hentaü gizleme taktiği:
1- Indie oyun arşivinizi açın.
2- Bir oyun seçip data klasörüne girin.
3- Data klasörü içerisinde "resources" adında bir klasör yaratın.
4- Yarattığınız klasöre birkaç config dosyası atın ve yeni bir klasör yaratın, mesele "ogg" gibi.
5- İçine arşivinizi saklayın.
Evet bu kadar, şimdi ise @Polkakorowakurwa 'yı çağırıyoruz ve onu dinliyoruz.
Bir yöntem buldum o dosyayı seç yeniden adlandır de Alt tuşuna basılı tutarken 0160 tuşlarına bas ve enterla dosya isimsiz oluyor sonra simgelerde boş bir simge var onun seç. Şimdi dosya görünmez oldu, şimdi onu herhangi bir oyun dosyanın veya herhangi bir yerin içine at tıpkı şöyle.
![]()